Leoš Mareš: Nemocná máma! Kvůli jeho skandálům!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Leoš Mareš: Nemocná máma! Kvůli jeho skandálům!?

Fotografie
Fotografie (internal)

I když maminka moderátora Leoše Mareše (32) tvrdí, že nevěří ničemu, co se o jejím synovi v poslední době psalo, přesto jí to, jak jsme zjistili, velice zasáhlo. „Většina informací o něm jsou beztak bohapustým výmyslem," prohlásila Lenka Marešová (57) před nedávnem.

Jenomže vyrovnat se s takovýmto druhem popularity je těžké i pro hvězdu samotnou, natož pro ženu, které je drsné prostředí showbyznysu naprosto cizí.

Paní Marešové se články z novin hluboce dotýkají. Léčí si žaludeční problémy a nikdo z nás nepochybuje o tom, že to má od nervů," přiznala Blesku zaměstnankyně nádražního bistra v Berouně, který Leošova maminka už léta provozuje.

Vztah moderátora Leoše Mareše a jeho maminky je velice láskyplný. „Leoš mě stále přemlouvá, abych přestala pracovat, že mě bude živit," tvrdí o svém synovi Marešová. Nijak by ho to navíc nezatížilo, protože jeho majetek a příjmy se počítají v milionech. A není žádný skrblík! Je například majitelem skandálně drahého mobilu Vertu za 1,5 milionu!

Jeho matka ale radši dál bojuje o přežití svého skromného podniku. Nájemné za prostory se stále zvyšuje, a zajistit aspoň jakousi prosperitu je stále obtížnější. Ale Lenka Marešová dál tvrdošíjně odmítá nabídky pomoci od svého syna. „Neboj, ještě může být hůř,“ říká svému synovi se smutným úsměvem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.