Ochotská zvítězila nad Borhyovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ochotská zvítězila nad Borhyovou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Šéfové Novy se už rozhodli! Michaela Ochotská (24), která zaskakovala za Lucii Borhyovou (30) na obrazovce, zůstává! Její obliba u diváků byla totiž obrovská. Znamená to, že kariéra Lucie Borhyové je ohrožena?

Vedení Novy teď plánuje, že Televizní noviny budou uvádět celkem čtyři moderátorské dvojice. Ale v době, kdy se ve všech médiích kvůli krizi musí šetřit, se to zdá jako příliš velkorysé řešení. Není to tedy jen manévr, který má zastřít skutečnost, že Borhyovou odstaví na vedlejší kolej?

V tuto chvíli se už šéfové zpravodajství Novy již poohlížejí po čtvrtém muži, který by spolu s Reyem Korantenem, Pavlem Dumbrovským a Karlem Voříškem doplnil Markétu Fialovou, Renátu Czadernovou, Michaelu Ochotskou a Lucii Borhyovou.

Michaela Ochotská má na kariéru opravdu dost prostoru. Její přítel, špičkový fotbalista Tomáš Ujfaluši (30), totiž v současnosti hraje za španělský klub Atlétika Madrid. Musí denně trénovat a je vázaný přísnou smlouvou, takže pokud se chtějí vidět, musí Michaela letět za ním do Madridu." Teď za ním létám zhruba čtyřikrát do měsíce. Je to jednodušší, než aby jezdil on sem," přiznala moderátorka v rozhovoru pro časopis Šťastný Jim.
„Za normálních okolností by se mnou žádný chlap nevydržel" pokračuje Michaela, „Z bytu odcházím ráno, vracím se až pozdě večer a celou dobu se nezastavím. Takže vztah na dálku je momentálně nejlepší možné řešení. A od té doby, co jsme si pořídili webkamery, se vidíme denně."

A o tom si čerstvá a zodpovědná maminka Lucie Borhyová může nechat jen zdát.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.