Igor Timko z No Name - Nevěra s Knechtovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Igor Timko z No Name - Nevěra s Knechtovou?

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – O tom, že na sebe Igor Timko (29) z kapely No Name a bývalá frontmanka skupiny Peha a interpretka titulního hitu k velkofilmu Bathory Katarína Knechtová (27) házejí zamilované pohledy, se v kuloárech proslýchá už dlouho. Ženatý Igor, který má s manželkou Silvií dvě malé děti, však tentokrát rezolutně vztah nepopřel. „Miluju všechny ženy, jsou to božská stvoření,“ odpověděl vyhýbavě.

O tom, že na sebe Igor Timko (29) z kapely No Name a bývalá frontmanka skupiny Peha a interpretka titulního hitu k velkofilmu Bathory Katarína Knechtová (27) házejí zamilované pohledy, se v kuloárech proslýchá už dlouho. Ženatý Igor, který má s manželkou Silvií dvě malé děti, však tentokrát rezolutně vztah nepopřel. „Miluju všechny ženy, jsou to božská stvoření,“ odpověděl vyhýbavě.

Zato Katarína Knechtová ústy své manažerky něco takového rezolutně odmítá. „Igor se s Katarínou přátelí, to ano, ale jinak spolu opravdu nic nemají. Potkávají se na akcích, jako je Slavík nebo ceny Óčka. Opravdu v tom ale není nic jiného,“ kroutí hlavou. Pravda ale vždy vyplave na povrch a Timka, o němž se spekuluje i jako o tajném příteli Ewy Farne, by mohl flirt s Knechtovou připravit o rodinu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.