Jak sbalit Stočesovou? Kupte si kytku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak sbalit Stočesovou? Kupte si kytku!

Katka Stočesová se modelingu věnuje už jen výjimečně. Figuru má ale pořád k nakousnutí.
Katka Stočesová se modelingu věnuje už jen výjimečně. Figuru má ale pořád k nakousnutí.  (Aha! - Martin Hykl)

PRAHA – Ještě před několika měsíci se spekulovalo o jejím vztahu s Marianem Jelínkem, bývalým osobním přítelem hokejisty Jaromíra Jágra. Teď ale misska Kateřina Stočesová (29) říká: „Jsem sama! Chlapi se o mně zajímají, ale já je ignoruju,“ řekla deníku Aha! Miss ČR 1998,. „Věnuju se práci a vztahy vůbec neřeším,“ dodala Katka.

Ještě před několika měsíci se spekulovalo o jejím vztahu s Marianem Jelínkem, bývalým osobním přítelem hokejisty Jaromíra Jágra. Teď ale misska Kateřina Stočesová (29) říká: „Jsem sama! Chlapi se o mně zajímají, ale já je ignoruju,“ řekla deníku Aha! Miss ČR 1998,. „Věnuju se práci a vztahy vůbec neřeším,“ dodala Katka.

Před rokem totiž rozjela »květinový byznys« – váže pugéty na svatby i různé konference. Takže návod pro chlapy, jak zaujmout tuto mladou podnikatelku: objednejte si u ní tucet růží a pak už je to jen na vás... Katka se totiž nijak netají tím, že by chtěla rodinu. „S rodinou počítám,“ usmívala se na nás v jednom pražském hotelu, kde spolu s herečkou Jitkou Čvančarovou (30) pokřtila Tlustou knihu o hubnutí. A jak je se svojí linií spokojená Stočesová? „Přestala jsem kouřit a přibrala pár kil, takže se moc těším, až si knížku přečtu,“ rozplývala se.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.