Hana Brejchová - Stále v nemocnici! Navštívili jsme ji, máme foto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hana Brejchová - Stále v nemocnici! Navštívili jsme ji, máme foto!

Hana Brejchová z nemocnice nepospíchá. Domov jí vyhořel a k příbuzným se jí, zdá se, nechce.
Hana Brejchová z nemocnice nepospíchá. Domov jí vyhořel a k příbuzným se jí, zdá se, nechce. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Skelný pohled, mastná pleť, třesoucí se ruce a sípavý, přerývaný dech. Přesně takový pohled se naskytl reportérům deníku Aha!, kteří navštívili v pražské nemocnici Na Františku legendární »plavovlásku« Hanu Brejchovou (62).

Skelný pohled, mastná pleť, třesoucí se ruce a sípavý, přerývaný dech. Přesně takový pohled se naskytl reportérům deníku Aha!, kteří navštívili v pražské nemocnici Na Františku legendární »plavovlásku« Hanu Brejchovou (62). Sestra slavnější herečky Jany Brejchové v pátek večer málem uhořela ve svém bytě v Praze 7. Nadýchala se kouře a musela být hospitalizována.

„Ne, není mi líp. Zatím domů nejdu,“ svěřila se nám Brejchová. Mluvila pomalu a s evidentní námahou. O utrpěném šoku, kdy ji hasiči museli evakuovat z hořícího bytu, který vzplál neopatrnou manipulací se svíčkou, kromě hlasu svědčí i tělo plné modřin, škrábanců a boláků a také zafačovaná levá ruka.

Paní Hana se nadýchala zplodin z kouře. Nebýt včasného zásahu, mohlo to dopadnout mnohem hůř. I tak si ale bývalá herečka, která se straní veřejnosti, zachránila jen holý život. O vše ostatní ve zdemolovaném bytě přišla, peněz nazbyt neměla ale ani předtím. Její slavnější sestra Jana, s níž už sedm let nekomunikuje, se však v tisku nechala slyšet, že k sobě Hanu ráda vezme do azylu. Pomoc nabídla i neteř Tereza Brodská, která se však pozastavila nad tím, že pomoci by Haně měly hlavně její dvě dospělé dcery. „Příbuzní za mnou byli,“ potvrdila nám paní Hana. Kteří to ale byli, říci nechtěla s tím, že je to její soukromá věc. Jak dlouho si »plavovláska« ve špitálu pobude? „Paní Brejchovou zatím pouštět nebudeme, její stav je však stabilizovaný. Leží u nás na standardním oddělení,“ říká mluvčí nemocnice.

Prý neplatila za elektřinu!

Hana Brejchová evidentně nemá peněz nazbyt a ve svém pražském bytě, který v pátek zcela lehl popelem, zřejmě žila ve velmi nuzných podmínkách. Podle serveru Blesk.cz prý dokonce od září loňského roku nehradila účty za elektřinu.

Fotografie z bytu hrůzy - Tady Hana Brejchová málem přišla o život!

Brejchová skoro uhořela!

3.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.