Ples smetánky v opeře - Kvůli Trumpové přišli o 110 tisíc! A tratit bude nejspíše i Šinkorová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ples smetánky v opeře - Kvůli Trumpové přišli o 110 tisíc! A tratit bude nejspíše i Šinkorová

Hlavním hostem večera byla miliardářka Ivana Trumpová, plesu se zúčastnila i její maminka Marie Zelníčková.
Hlavním hostem večera byla miliardářka Ivana Trumpová, plesu se zúčastnila i její maminka Marie Zelníčková. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Velkolepá společenská událost roku, sobotní Ples v opeře, je minulostí. Většina čestných hostů včetně Ivany Trumpové (59) odletěla už včera. Právě kvůli této celebritě ale organizátoři přišli o velký obnos – 110 tisíc korun.

Velkolepá společenská událost roku, sobotní Ples v opeře, je minulostí. Většina čestných hostů včetně Ivany Trumpové (59) odletěla už včera. Právě kvůli této celebritě ale organizátoři přišli o velký obnos – 110 tisíc korun. „Na přání paní Trumpové nesměly být lóže, které s tou její sousedily, prodány,“ řekl zdroj z pořadatelského štábu.

Trochu zkrátka přišla i nadace Terezy Maxové. Lístek do charitativní tomboly, ve které byl hlavní cenou červený vůz Mini Cooper, stál tisícovku. Nebylo tak mnoho těch, kteří si mohli dovolit koupit víc než jeden. Výjimkou byl třeba pražský radní Milan Richter. Do tomboly podle některých informací investoval desetitisíce. „Je to pro dobrou věc,“ mávl rukou. Nakonec vyhrál druhou cenu – uměleckou plastiku.
Zahanbit se nenechal ani novopečený ministr dopravy Petr Bendl nebo modelka Simona Krainová. Přes všechno úsilí a limitovaný počet lístků se však z původního tisíce kusů prodala pouhá čtvrtina.

A tombola neudělala radost ani moderátorce večera, herečce Daniele Šinkorové. Může se nejspíše »těšit« na snížený honorář. Během večera totiž udělala velké množství zásadních chyb. První zádrhel přišel ve chvíli, kdy ohlašovala ceny v tombole. U jedné z nich, náhrdelníku za 50 tisíc se vzácnou tahitskou perlou, neuvedla to nejdůležitější – jméno společnosti, která klenot darovala. Proto se musela na parket neplánovaně vrátit a svoji chybu napravit. Hned po tomto trapasu se v luxusních lososových šatech Dior zapotila podruhé. Mylně totiž informovala o tom, že je k prodeji jen 690 lístků namísto tisíce.

Róba od Diora zdobila i Miss World Taťánu Kuchařovou. Kvůli ní si však s přítelem, radním Milanem Richterem netroufla odtančit na parketu ani jediný tanec. Milan jí to však vynahradil luxusní masáží nohou přímo v lóži.

Zato návrhář Osmany Laffita, oficiální doprovod Ivany Trumpové, to na parketu pěkně rozjel! Nejdříve absolvoval pár střízlivých tanečních kreací přímo s Ivanou, kterou zdobily šaty z jeho dílny. A když miliardářka krátce po půlnoci i s maminkou odjela, užíval si na diskotéce Martina Hrdinky ve foyer.

Osamocené modelky - Sokolová, Krainová, Němcová i Partyšová plesaly bez partnerů

Modelky nemohly na Plese v opeře chybět. Pavlína Němcová (33), Kateřina Sokolová (19), Simona Krainová (35) i Gábina Partyšová (30) ale dorazily bez životních partnerů.

„Jiří má bohužel v New Yorku příliš závazků na to, aby mohl přiletět na ples, takže jsem tu s kamarádem,“ nechala se slyšet Simona, která na sobě měla vypůjčené šaty od Jarky Sedláčkové. „Příležitostí obléknout si róbu mám mnoho. A díky Jarce si mohu dovolit chodit na každou příležitost v jiné, takže mě média nepomluví, že jdu dvakrát v těch samých,“ komentovala svou bílou nadýchanou róbu Simona.
Zároveň popřela, že by byla těhotná či se k tomu schylovalo. Má totiž takových nabídek, že si prý těhotenství nemůže dovolit.

Ani Kateřina Sokolová tentokrát nevzala přítele – ze stejného důvodu jako Krainová. A je tu i další podobnost – Kateřina měla půjčené šaty od stejné návrhářky. „Červená mi na šatech přišla nejkrásnější, protože je hodně výrazná,“ svěřila se modelka, jíž společnost přítele Jeana vynahradila její maminka.

To Pavlína Němcová totožnost partnera stále úspěšně tají. Moderátorka a modelka Gábina Partyšová se naopak netajila tím, že vyrazila do víru noci sama a manžela Pepu Koktu nechala hlídat malého Kristiána.

Chyběli Gott, Šeredová, Patrasová či Janda - I kvůli předraženým lístkům

Na rozdíl od předchozích ročníků se tentokrát nemohli hosté potkat s Karlem Gottem (69). „Gotta jsme samozřejmě zvali, bohužel ale na naše pozvání nereagoval ani po urgencích. Třeba není ani v Praze,“ komentoval absenci Českého slavíka Friedmann Riehle, hlavní organizátor plesu. Přestože se Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem zúčastnili tajné večeře s Ivanou Trumpovou, protože jsou dlouholetými přáteli, ani oni se na plese neobjevili. Stejně tak nikdo nemohl potkat původně avizovanou Alenu Šeredovou.

Vysvětlení, proč mnoho známých osobností chybělo, prozradil rocker Petr Janda. „Pozvání jsme dostali s tím, že si máme koupit lístky za 9500 korun. Dal jsem přednost navštívit s manželkou výstavu kostýmů z pohádek a klidnému rodinnému večeru,“ uvedl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.