Nohavica řádil jako o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nohavica řádil jako o život!

Své koncertní DVD si Jarek Nohavica vydá na podzim sám.
Své koncertní DVD si Jarek Nohavica vydá na podzim sám. (: Martin PEKÁREK)

OSTRAVA – Jarek Nohavica (53) odehrál svůj životní koncert! V ostravské tovární dvojhale Karolina totiž ve čtvrtek natáčel svoje první a zřejmě i poslední DVD z koncertu s názvem Jarek Nohavica doma.

Jarek Nohavica (53) odehrál svůj životní koncert! V ostravské tovární dvojhale Karolina totiž ve čtvrtek natáčel svoje první a zřejmě i poslední DVD z koncertu s názvem Jarek Nohavica doma. A komparz mu dělalo pět tisícovek nadšených fanoušků. Nohavica předvedl nadlidský výkon, na pódiu řádil bezmála tři hodiny, jen se svojí kytarou a heligonkou.

Lístky na koncert byly vyprodány během třiadvaceti minut, Jarek proto den předem připravil ještě veřejnou generálku koncertu, při níž se do haly Karolina nacpalo dalších pět tisíc lidí. A při obou koncertech, které snímalo patnáct kamer polské televize, hrál jako o život. Zazněly hitovky i neznámé písně, střídal kytaru s heligonkou a dav bouřil, jásal, zpíval a tančil. Zpěv tisícovek lidí, které přezpívávaly Nohavicovy největší hity, chvílemi rozechvíval okna tovární haly.

Jarek ze sebe vydal úplně všechno. Tekly po něm čůrky potu, košili měl během chvíle úplně promočenou, ale stejně si zažertoval. Ručník, kterým se utíral, hodil do davu, aby se mohli utřít i další. „Tenhle ručník se dostane do muzea. S nápisem: Propotilo pět tisíc Ostraváků,“ konstatoval a hala řvala smíchy. A ručník pak desítky minut skutečně poletoval mezi diváky, než se vrátil zpátky na pódium k Nohavicovi.

DVD s názvem Jarek Nohavica doma, které si Nohavica vydává sám, bude k dostání od konce září v kompletu s CD za pouhých 350 korun. „A jestli se DVD povede, Stodolní bude naše,“ vybízel Jarek dav k pařbě ve vyhlášené ostravské ulici. „A křest toho DVD uděláme ve Stodolní. Přijďte, těším se,“ uzavřel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.