Berenika Saudková: Maluji jen hezké dívky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Berenika Saudková: Maluji jen hezké dívky

Sexy Berenika Saudková zapózovala u svého nejstaršího obrazu z roku 1997.
Sexy Berenika Saudková zapózovala u svého nejstaršího obrazu z roku 1997. (: Dalibor Puchta)

PRAHA – „Bereniky obrazy oslavují krásu. Maluje sebe samu, a to se mi líbí, protože je krásná. V očích dívek na obrazech najdeme hloubku. Čím je Berenika starší, tím maluje lépe.

„Bereniky obrazy oslavují krásu. Maluje sebe samu, a to se mi líbí, protože je krásná. V očích dívek na obrazech najdeme hloubku. Čím je Berenika starší, tím maluje lépe. Až jí bude osmdesát, tak se v těch očích utopíme,“ řekl herec a zpěvák Petr Vondráček (29) o obrazech Bereniky Saudkové.

Na vernisáž Bereničiny výstavy přišel do galerie U Pařížana nejen Petr Vondráček, ale i Tomáš Savka či Maruška z druhé řady VyVolených. A co říká o svých obrazech sama Berenika? „Maluji jen mladé dívky, protože jsou krásné. Samozřejmě spíš ztvárňuji jejich vnitřní krásu. Nejčastěji to ale jsou mé vlastní pocity. Jsem spíše optimistka. Abych to vykompenzovala, maluji více smutné obrazy,“ svěřila se deníku Aha! Berenika, která už jako malá soutěžila s otcem Karlem a jeho bratrem Janem Saudkovými o to, kdo namaluje hezčí obraz. Jediným velkým mrakem, který kazí Berenice radost, je nemoc jejího otce Karla. Ten leží už od Velikonoc v bezvědomí v nemocnici. „Tatínek se drží a doufám, že to bude už jen lepší,“ dodala smutně Berenika.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.