Ivana Trumpová (59): Nerozvádím se! A ticho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Trumpová (59): Nerozvádím se! A ticho!

Ivana Trumpová vypadá na svůj věk stále skvěle a není divu, že se spekuluje o rozvodu s jejím mladým manželem. Ona sama tuto informaci důrazně vyvrátila.
Ivana Trumpová vypadá na svůj věk stále skvěle a není divu, že se spekuluje o rozvodu s jejím mladým manželem. Ona sama tuto informaci důrazně vyvrátila. (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

PRAHA – Podnikatelka Ivana Trumpová (59), hlavní hvězda zítřejšího Plesu v opeře, se poprvé od svého příletu do Česka ukázala novinářům.

A na tiskové konferenci všechny šokovala, když striktně popřela to, co mediální svět považoval za fakt. Totiž její rozvod s italským modelem Rossanem Rubicondim (36). „Nerozvádím se, jsme stále spolu. Tohle si vymyslela média, hlavně ta italská, oni mají nutkání v tom dělat chaos,“ komentovala s úsměvem a přehledem svoje soukromí.

Na otázku, proč s ní tedy manžel nepřiletěl a nedoprovází ji na plese, už odpověď přiostřila. „Má prostě hodně práce. Jsme spolu, nerozvádíme se a to je vše, co k tomu řeknu, jsme tu kvůli plesu,“ řekla rázně.

Kubánského módního návrháře Osmanyho Laffitu jako své plesové garde však nepotvrdila. „Nebudu prozrazovat, kdo se mnou na plese bude,“ usmívala se záhadně. Nepotvrdila ani, že autorem jejích rób (kvůli plesu si přivezla celkem tři) je právě Laffita. „Já to opravdu raději nebudu prozrazovat,“ uvedla a naznačila, že v případě doprovodu i návrhu šatů se jedná o toho jednoho a samého člověka. Prozradila také, že si pobyt v České republice užívá a odletí zpět do Ameriky v neděli. Do té doby ji čeká ještě několik schůzek v soukromých záležitostech.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.