Herci z Karlína vyrazili za zábavou - Andrej Hryc zapomínal na bowlingu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herci z Karlína vyrazili za zábavou - Andrej Hryc zapomínal na bowlingu

Andrej Hryc si po strašné rodinné tragédii konečně vyrazil mezi lidi a trochu se odreagoval.
Andrej Hryc si po strašné rodinné tragédii konečně vyrazil mezi lidi a trochu se odreagoval. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Slovenský herec Andrej Hryc (59) se poprvé od smrti svého syna Huga (†22) smál. V dobré náladě se zjevil mezi partičkou herců Hudebního divadla Karlín, kteří se utkali v bowlingu. Muzikál Carmen vyslal také do utkání své bojovníky. Kapitánka Lucie Bílá (42) se však musela omluvit.

Slovenský herec Andrej Hryc (59) se poprvé od smrti svého syna Huga (†22) smál. V dobré náladě se zjevil mezi partičkou herců Hudebního divadla Karlín, kteří se utkali v bowlingu. Muzikál Carmen vyslal také do utkání své bojovníky. Kapitánka Lucie Bílá (42) se však musela omluvit.

„Jsem doma s nemocným Filipem, má chřipku,“ řekla deníku Aha! Lucie. Kapitánování se tak ujal její bývalý manžel Vašek Noid Bárta (28) a ani ten se ještě před nedávnem netěšil pevnému zdraví. „Skolila mě viróza, sám jsem si naordinoval antibiotika a za pět dnů jsem byl v pohodě,“ prozradil Noid, který měl v týmu velkou oporu Markétu Poulíčkovou (19).

Ve vedlejším týmu excelovala Markéta Hrubešová (36), která měla speciální poradkyni – svou malou dceru Christel (3). „Maminko, pět, šest osm a můžeš házet,“ počítala nahlas maličká. Coby profesionální hráč bowlingu se tentokrát neosvědčil Jiří Korn, jenž dorazil ve své vlastní speciální obuvi, byl poražen zpěvákem Otou Balagem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.