Jiří Menzel: Návrat Olgy? Rozhodne se v úterý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Menzel: Návrat Olgy? Rozhodne se v úterý!

Po zprávě o rozchodu Jiřího Menzela (70) s milenkou Juwanou Jenkins (35), kterou přinesl deník Blesk, je tu další náznak, jak se vztah Olgy a Jiřího Menzelových bude dál vyvíjet.


Jiří Menzel se totiž o víkendu chystá k cestě na Kypr, kde v prostorách Amerického centra v Nikósii pořádají Velvyslanectví České republiky a Velvyslanectví USA přehlídku oscarových režisérů Jiřího Menzela a Stanleyho Kramera. Akci osobně zahájí právě oscarový režisér Jiří Menzel! A právě po návratu z Kypru by se měl rozdělený manželský pár dohodnout, co bude dál. Jiří Menzel už je rozhodnut, že Olgu vezme zpátky, což dokázal svým rozchodem s Juwanou.

"Jiří se rozhodl, že Olgu přijme zpátky a s Juwanou se rozejde. Chce to udělat i přesto, že ví, jak jí tím ublíží," řekla blízká známá obou manželů Blesku. Olga zatím váhá. Své rozhodnutí už ale dlouho nemůže oddalovat.

Mnozí přátelé ale režiséra varují před přílišnou velkorysostí. Olga teď totiž mezi svými přáteli údajně vykládá, že nebýt jeho poměru s Juwanou, sama by si nezačala s Brabcem. To na její charakter nevrhá příliš dobré světlo. Vztah Menzelové a Brabce přeci začal podstatně dříve, než se odehrálo první setkání Menzela s Jenkins! K tomu došlo při loňském natáčení filmu Jitky Němcové Setkání v Praze, s vraždou.

http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/33788/nevernice-menzelova:-pochlubila-se-dcerou!-ta-podoba-s-tatinkem.../

http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/33744/jiri-menzel:-dite-je-moje!/


Autor: (čen)

28.1.2009, 9:20h

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.