Lucie Vondráčková - Bude nejprodávanější? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Vondráčková - Bude nejprodávanější?

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Udílení hudebních cen Deska roku bude doslova nabité celebritami. Během slavnostního večera, jehož moderování se zhostí »primácké eso« Petr Vondráček, vystoupí nováčci na hudební scéně Marek Ztracený nebo Gipsy.cz, stejně jako ostřílené hvězdy. Mezi nimi zazpívají například Lucie Vondráčková (její poslední CD Fénix bojuje o titul v kategorii nejprodávanější zpěvačka), 4tet Jiřího Korna, Petr Kolář či Monika Absolonová.

Udílení hudebních cen Deska roku bude doslova nabité celebritami. Během slavnostního večera, jehož moderování se zhostí »primácké eso« Petr Vondráček, vystoupí nováčci na hudební scéně Marek Ztracený nebo Gipsy.cz, stejně jako ostřílené hvězdy. Mezi nimi zazpívají například Lucie Vondráčková (její poslední CD Fénix bojuje o titul v kategorii nejprodávanější zpěvačka), 4tet Jiřího Korna, Petr Kolář či Monika Absolonová.

Ceny však budou tentokrát předávat výhradně tváře seriálů i dalších pořadů televize Prima, která je bude vysílat. Mezi nimi se objeví ordinérní profesionálka přes hubnutí Kateřina Cajthamlová, zprávařka Terezie Kašparovská, mrcha Andrea z »Vékávéček« Dana Morávková nebo bývalý prezident Akademie populární hudby a moderátor reality show Nic než pravda Petr Šiška.

Vyhlášení proběhne 11. února v Divadle Hybernia, záznam vysílá TV Prima 17. února v 21.20 hod.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.