Irglová a Hansard: Loni získali Oscara a teď... Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Irglová a Hansard: Loni získali Oscara a teď... Rozchod!

Oscarový vztah Markéty Irglové a Glena Hansarda je již minulostí.
Oscarový vztah Markéty Irglové a Glena Hansarda je již minulostí. (ČTK)

DUBLIN/PRAHA – Česká pianistka a zpěvačka Markéta Irglová (20) a irský hudebník Glen Hansard (38) se rozešli. Tolik opěvovaní držitelé prestižní sošky Oscar, již loni obdrželi za soundtrack »Falling Slowly« ke snímku Once, jsou nyní »pouhými přáteli«.

Česká pianistka a zpěvačka Markéta Irglová (20) a irský hudebník Glen Hansard (38) se rozešli. Tolik opěvovaní držitelé prestižní sošky Oscar, již loni obdrželi za soundtrack »Falling Slowly« ke snímku Once, jsou nyní »pouhými přáteli«.

Zprávu přinesl irský deník Irish Independent a následně tuto skutečnost přiznal sám Hansard australskému deníku Sydney Morning Heralds´. „Náš vztah byl jakýmsi logickým vyústěním naší spolupráce. Udělali jsme spolu film, vyhráli Oscara, samozřejmě, že jsme jeden k druhému přilnuli,“ řekl s tím, že lásce je teď konec. A že spolu dvojice bude nadále spolupracovat. Teď je například čekají tři, v tuto chvíli již vyprodané, koncerty v Sydney Opera House.

Přitom se nedávno spekulovalo, že je Irglová v očekávání. To však vyvracela ona, stejně jako její otec Marek. „K tomu vám nic neřeknu,“ řekl Marek Irgl a ihned zavěsil...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.