Dcera Dvorské: Mami, lásku jen hraješ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dcera Dvorské: Mami, lásku jen hraješ!

Lucie Dvorská si knížku o matce přečte, stýkat se s ní však nechce.
Lucie Dvorská si knížku o matce přečte, stýkat se s ní však nechce. (Aha! – David Kundrát)

OSTENDE (Belgie) – Ani osmnáct let poté, co se naposled viděla herečka Milena Dvorská (70) s dcerou Lucií (44), nezakopaly obě ženy válečnou sekeru! Spíš naopak!

Ani osmnáct let poté, co se naposled viděla herečka Milena Dvorská (70) s dcerou Lucií (44), nezakopaly obě ženy válečnou sekeru! Spíš naopak! Poté, co deník Aha! jako první navštívil v Belgii rodinu Lucie Dvorské, která má s druhem Janem Dietrichem Dvorským (43) osm dětí, a pak jejich fotografie ukázal herečce, psychicky se zhroutila. „To na vás jen hrála,“ tvrdí její dcera.

„Kdyby mě pozvali, zajela bych za nimi do Belgie,“ řekla nám uslzená představitelka slavné Marušky z pohádky Byl jednou jeden král, kde hrála po boku Jana Wericha. Jenže dcera, žijící se samozvaným mesiášem Parsifalem Imanuelem, hned její cestovatelské choutky krotí.

„Nás žádné herecké výkony Mileny nepřesvědčí, opravdu ji nechceme vidět. Bohatě stačí, že ji vídáme v několika málo filmech, které natočila. Pro nás je to už naprosto cizí člověk, takže nezakazujeme dětem, aby se na Anděla na horách, pohádku O Popelákovi a další filmy podívaly,“ říká Lucie Dvorská, jež je matce nápadně podobná. A její přítel doplňuje. „Lucie ale nemá tak chladný a zlý obličej jako Milena!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.