Hanychová řvala na Petriškovou: Táhni ode mě! Spor kvůli Marešovi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hanychová řvala na Petriškovou: Táhni ode mě! Spor kvůli Marešovi...

Agáta krátce po roztržce se svou rivalkou vypadala velmi nasupeně.
Agáta krátce po roztržce se svou rivalkou vypadala velmi nasupeně.

PRAHA – Nejdřív na sebe štěkaly jen přes stránky novin. Teď se Agáta Hanychová (23) a Lucie Petrišková (20) – dvě modelky, které se mezi sebou nemohou dohodnout, která z nich měla spát s moderátorem Leošem Marešem (32) – setkaly tváří v tvář na Playboy párty v pražském klubu Solidní nejistota.


A padaly i ostřejší výrazy!

A vjely si do vlasů! „Děvka jedna!“ ulevila si Hanychová na adresu Petriškové. „Buď já, nebo ona,“ rozkřikovala se na Playboy párty Hanychová, která opět překvapivě opustila staršího přítele Roberta Hájka (41) a na párty dorazila se svým exmilencem Markem Šíšou.

Kliknutím zvětšeteVypadalo to jako poklidný večer – dokud na párty pánského časopisu nedorazila Agáta Hanychová a vzápětí i Lucie Petrišková. Obě měly mít údajně poměr s Leošem Marešem, a to mezi nimi vyvolalo dosti velké napětí. Kliknutím zvětšetePetrišková totiž nejdříve v celé kauze zviditelnila sebe a pak pomohla i Agátě Hanychové, o které tvrdí, že ji nahradila v Marešově posteli. „Táhni ode mě, nepřibližuj se ke mně,“ běsnila Hanychová. „Nevrazila jsem jí jednu jen kvůli tomu, že mi za to nestojí. Je pod moji úroveň,“ soptila Agáta. „Když mě tam viděla, přišla ke mně a snažila se být hrozně vtipná, dolézala. To mě fakt vytočilo,“ rozčílila se včera Agáta.

Krátce po vzájemném setkání už Petriškovou na toaletu doprovázela ochranka klubu. A pak modelku požádala, aby taneční bar opustila. Což se také stalo.

Přesto Petrišková celý incident s Hanychovou popisovala odlišně. „Já jsem na ni narazila úplně náhodou. Kliknutím zvětšeteMůj přítel se zapovídal s Markem Šíšou. Ona pak do mě začala vrážet, tak jsem se raději postavila na druhou stranu baru,“ řekla deníku Aha! Petrišková.

Oběma dámám se samozřejmě podařilo strhnout veškerou pozornost na sebe. Playmate lednového čísla Playboye jako by neexistovala a situaci nezachránil ani šéfredaktor časopisu, který přiopile vykřikoval: „Do prdele, buďte zticha, zatleskejte tady naší krásce!“ Spor mezi Petriškovou a Hanychovou byl samozřejmě mnohem zajímavější.

Kliknutím zvětšeteCo je však ještě pikantnější, to jsou informace o tom, že by Petrišková ráda vyvrátila nařčení o šňupání kokainu. „Chce jít na testy, ale nechce dát ani vlasy ani krev. Bojí se jehel a vlasů prý má málo, takže jediná alternativa jsou sliny. A když teď dva dny nic nevezme, tak to bude čisté. To jsou maximální dva dny, kdy to bez toho vydrží,“ naprášila Petriškovou Agáta.


Autor: EVA KREMSEROVÁ, KAREN MCHITARJAN
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.