Monika Absolonová: Otec jí zmrzačil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Monika Absolonová: Otec jí zmrzačil!

„Z jeho fyzického napadení mám doteď problémy s páteří. Následky po útoku by se daly přirovnat k následkům po autonehodě!" svěřila se zpěvačka Monika Absolonová týdeníku Šťastný Jim. A jak se zdá, rodinné hrůzy ještě zdaleka nekončí!


Několikrát denně teď totiž její otec Čeněk Absolon (54) objíždí dům, ve kterém žije Monika s matkou. Je to jako v nějakém hororu: Absolon je ozbrojený a chová se jako šílenec. K děsivé atmosféře přispívá i skutečnost, že byl jedním z přátel zavražděného vládce podsvětí Františka Mrázka! To vše kvůli rozvodu, o který požádala jeho manželka. „Bohužel u nás nefungují zákony tak, aby člověk, který vás pronásleduje a terorizuje, byl postihnutelný" tvrdí zděšená Monika.

„U nás v rodině probíhalo dlouhodobě domácí násilí, " pokračuje smutně zpěvačka. „Dlouho jsme se s maminkou snažily předstírat, že se nic neděje. Maminla třeba zlomenou ruku omlouvala pádem ze schodů..."

„Snažil se mě autem sundat ze silnice, najížděl do mě tak, že jsem málem narazila do skály a pak jsem skoro sjela z vozovky!“ popisovala na podzim Monika svůj děsivý konflikt s otcem.


Autor: (čen)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.