Parsifal Imanuel exkluzivně pro Aha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Parsifal Imanuel exkluzivně pro Aha!

 (Aha! - David Kundrát)

OSTENDE - Samozvaný mesiáš Jan Dietrich Dvorský alias Parsifal Imanuel (43) pozval deník Aha! jako jediné české médium na návštěvu do belgického přístavního města Ostende, kde se svou devítičlennou rodinou žije v emigraci.

Deník Aha! na návštěvě u »sektářského zetě« Mileny Dvorské

Mileno, to je moje rodina!

A narozdíl od jiných deníků, kterým Dvorský s družkou Lucií Dvorskou (45) přezdívanou Labutí panna ukázal jen zavřené dveře, nás pozvali dovnitř!
„Oddechli jsme si, že už se nemusíme skrývat. Čtrnáct let stíhání se nám ale podepsalo výrazně na zdraví. Jan prodělal loni dvě vážné operace a já mám nekontrolovaný tik v oku. Kdykoliv projelo okolo domu policejní auto, báli jsme se, že si pro nás jedou,“ svěřila se nám paní Lucie, dcera herečky Mileny Dvorské (70). Zatímco v Česku má dvojice díky zejména Mileně Dvorské pověst sektářů, osm Parsifalových dětí (pět dcer a tři synové) vypadá zdravě, šťastně a nezdá se, že by jim někdo pletl hlavou hloupostmi. „Děti k víře nevedeme, přicházejí na to ale sami okolo patnáctého roku. Nikdy k ničemu je nenutíme,“ říká Dvorský.
Podrobnou reportáž z návštěvy u Parsifala čtěte již v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!

Kliknutím zvětšete

Milena Dvorská

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.