Ivana Gottová - Omládla o 10 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Gottová - Omládla o 10 let!

(Vlevo) Ivaně změna image prospěla. (Vpravo) Gottová pár hodin před ostříháním na oslavě Daniela Adamce.
(Vlevo) Ivaně změna image prospěla. (Vpravo) Gottová pár hodin před ostříháním na oslavě Daniela Adamce. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Ivana Gottová (32), manželka nejpopulárnějšího českého zpěváka Karla Gotta (69), radikálně změnila svůj vzhled! „Naposledy s dlouhýma vlasama,“ posteskla si v pátek na oslavě narozenin malého Daniela Adamce, kam přišla gratulovat i s CharlotteEllou (2) a Nelly-Sofií. O pár hodin později ji v salonu změnili téměř k nepoznání.

Dcera jí řekla: »Mami, tobě to sluší!«

„Chci změnu, za dlouhé vlasy mě děti pořád tahají, a navíc už je mám dlouho,“ řekla Ivana. Pár hodin poté, co jsme ji zachytili naposledy s hřívou skoro až k pasu, šla do kadeřnického salonu Petry Měchurové, kde šel jeden pramen za druhým dolů. Ivanka ale strach neměla. „Salon Petry Měchurové mám už vyzkoušený. Když chci změnu, jdu sem, důvěřuji jim. Vždycky se tu domluvíme, jak by to mělo vypadat, a oni to dodrží,“ hýřila optimismem.

Jediný, kdo byl v počátku stříhání trochu vyvedený z míry byla malá CharlotteElla. Maminčiných vlásků jí bylo líto, a tak si je posbírala a odnesla v obálce. Závěrečný efekt ale ohodnotila s nadšením. „Jé, mami, tobě to sluší!“ vykřikla. Stejně spokojen byl i její manžel Karel Gott, který byl u Ivany jen na začátku a v průběhu stříhání si odběhl něco zařídit. Když se po hodině vrátil, chvilku se na Ivanu beze slova zálibně koukal. „No tak žádný rozvod nebude,“ zašprýmoval jako vždycky a všichni tři společně pak už pospíchali za NellySofií, jež spinkala doma.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.