Dracula Daniel Hůlka - Z baru rovnou na zkoušku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dracula Daniel Hůlka - Z baru rovnou na zkoušku!

Daniel Hůlka sice kvůli muzikálu razantně zhubl, teď už si ale dopřává normální nedietní coca-colu.
Daniel Hůlka sice kvůli muzikálu razantně zhubl, teď už si ale dopřává normální nedietní coca-colu. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Tři týdny před premiérou velkolepého obnoveného muzikálu Dracula běží zkoušky v Divadle Hybernia naplno! A »Drákulové« Josef Vojtek (43), Daniel Hůlka (40) i Marián Vojtko (35) trénují na svoji roli po večerech poněkud netradičně – »nasávají« v creperii U slepiček.

To, jak tráví i přes svůj nabitý program večery, práskl na sebe i své kolegy právě Marián Vojtko. „No jo, máme to všichni do »slepiček« blízko, takže tam zajdeme na jedno, dvě... Včera tam právě byli Pepa i Dan, ale Dan se dnes jenom kouká a mohl se vyspat,“ směje se.

Hůř už na tom byl Pepa Vojtek. I přes noční juchání ze sebe musel vydat na zkoušce maximum. Režisér Bednárik jim totiž nic nedaruje.

Kromě trojice »Drákulů«, Kamily Nývltové, Šárky Vaňkové, Jiřího Langmajera nebo Leony Machálkové se dále v muzikálu objeví i malý synek Pepy Vojtka. Matyášovi je sice jen rok a půl, ale vzhledem k tomu, že i on vyfasoval roličku v Draculovi, je jasné, že má zaděláno na hvězdnou kariéru. Režisér Josef Bednárik si ho vybral pro roli syna Draculy, objeví se ale jen natočený na projekci. V Draculovi tak hraje nejen on, ale i jeho tatínek a maminka Libuška, Vojtkova bývalá manželka, kterou dokonce alternuje jeho současná přítelkyně Jovanka Škrčeská. Vojtka coby Draculu zase alternuje Libuščin první manžel Dan Hůlka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.