Halina Pawlowská: Manžel ji málem uškrtil! Půjde k soudu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Halina Pawlowská: Manžel ji málem uškrtil! Půjde k soudu?

Fotografie
Fotografie (internal)

„Svíral mě tak pevně a hnusně, až mě skoro uškrtil. Kdyby aspoň měl na koho žárlit, omluvila bych své šrámy, modřiny i vylomené zámky! Ale jeho vášně jsou vyvolávány bezděčně!"

Takhle popisuje Halina Pawlowská v týdeníku Pestrý svět svou italskou domácnost s manželem Zdeňkem (55). „Jejich třicetileté manželství vážně poznamenaly manželčiny nevěry. Halina Pawlowská dělá z vlastního manžela pěkného ňoumu. Veřejně mu nasazuje parohy s kolegou Karlem Czabanem (59) a hovoří o něm s neskrývaným pohrdáním," tvrdí se dále v článku.

Co na to Halina? Je o ní známo, že na jakékoliv negativní informace o svém soukromí, uveřejněné v tisku, reaguje žalobami. Bez ohledu na to, že výsledkem bývá její prohra. Ačkoliv sama se dostala na výsluní právě díky tomu, že sama psala drby ze společnosti. Ještě před nedávnem se o ní hovořilo jako o první dámě českého bulváru.

První soudní spor Pawlowská rozpoutala již před osmi lety. Zažalovala o milion korun časopis Spy za článek s názvem Halina Pawlowská: Lollo Ferrari české literatury. Vydavatel ovšem předložil soudu titulní stránku časopisu Story, na které se Halina nechala zvěčnit po boku pornohvězdy Dolly Buster a sama vymyslela titulek Noc za 150 tisíc. Soud pochopitelně prohrála.

14.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.