Těhotná Maurerová už leží v porodnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Maurerová už leží v porodnici!

Michaela Maurerová je už v nemocnici, kde zůstane až do poloviny února, kdy by měla rodit.
Michaela Maurerová je už v nemocnici, kde zůstane až do poloviny února, kdy by měla rodit.

PRAHA – Herečka Michaela Maurerová (29) má svoje dvojčátka rodit až v polovině února, ale už teď leží v nemocnici. Herečka, kterou nejvíce proslavila role kadeřnice Digi v »nováckém« seriálu Ulice, je.


PRAHA – Herečka Michaela Maurerová (29) má svoje dvojčátka rodit až v polovině února, ale už teď leží v nemocnici. Herečka, kterou nejvíce proslavila role kadeřnice Digi v »nováckém« seriálu Ulice, je kvůli zdravotním potížím spojeným s těhotenstvím déle než dva týdny hospitalizována v jedné mimopražské nemocnici.

„Vzhledem k tomu, že čekám dvojčátka, je to o něco složitější,“ řekla nám budoucí maminka, jejíž hlas i přes pobyt ve špitále zněl spokojeně a šťastně. „Těším se, až budou děti na světě,“ usmívala se. Ale nezastírala ani potíže. „Bříško už je velké, hůř se mi chodí i dýchá.“

Pohlaví dvojčat počatých umělým oplodněním si Míša s přítelem Milanem nechává pro sebe stejně jako jména. A svatba? „Budu svobodná matka,“ prohlásila téměř pyšně.


Autor: (nat)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.