Zpěvačka Iveta Bartošová - Sex, to je moje gusto…! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Iveta Bartošová - Sex, to je moje gusto…!

Iveta Bartošová byla náruživá odjakživa.
Iveta Bartošová byla náruživá odjakživa. (: Z knihy Iveta Bartošová »Odhalená pravda«)

PRAHA – Náruživě zpívá, náruživě miluje! A je k neutahání! To je pravá tvář slavné ženy s komplikovanou minulostí, zpěvačky Ivety Bartošové (42).

Kdo všechno jí nestačil?
Je to nymfomanka!
Pomeje: Mě to baví!

Zatímco národ ji zná především jako magnet na skandály nejrůznějšího druhu, její okolí hovoří jasně: hlavní roli v jejím životě hraje sex! „Milování s Ivetou je bezkonkurenčně nejlepší v mém životě,“ potvrzuje i její nový muž Jiří Pomeje (44).

„I kdybych o tom chtěl povídat, jako že nechci, nedalo by se ani popsat, jaká je to nádhera. Svou ženu i za to miluju z celého srdce a jsem na ni neskutečně hrdý,“ svěřil se deníku Aha! Jiří. Podle důvěrnice Ivety je to první muž, který dlouhodobě stačí jejím nárokům. „Na rozdíl od jejích bývalých. On i ten největší chlapák může selhat, když má za manželku ženu, která si nikdy nestěžuje na bolesti hlavy a miluje se vždycky, kdykoli se k tomu naskytne příležitost,“ naznačuje kamarádka Bartošové, že škemrat o splnění manželských povinností Pomeje rozhodně u Ivety nemusí. A pokračuje: „Jirka nám za ten rok trochu zestárl, ale kdo by se divil, když toho po Ivetině boku moc nenaspí? Iveta ho ale moc chválí. I pro ni je to nejzdatnější partner v životě,“ usmívá se přítelkyně zpěvačky a společné intimní chvilky manželů přirovnává ke klasickému páření králíků. „Nejde o rychlost, ale četnost!“ dodává otevřeně velmi blízká kamarádka dvojice.

„Mezi těmi dvěma je to opravdu divočina. Kolikrát, když je Artur mimo dům, se na několik dnů zamknou a nevylézají vůbec z postele. Nedivil bych se, kdyby někdy kvůli sexu zapomněli na nějakou práci. Zatím se to ale nestalo, jen jednou prošvihli nějaký rozhovor,“ dodává další přítel náruživého páru.

Teď si ale naštěstí může zkrachovalý filmový producent a manažer Bartošové v jedné osobě alespoň na čas oddechnout.

„Osm týdnů to teď s naší láskou moc dobře vypadat nebude. Iveta zkouší Monu Lisu a je ve studiu odrána do večera,“ říká trochu posmutněle.

Nejen Iveta, ale i Jiří si užívá nečekaně vydatných plodů lásky. Zatímco expartneři Bartošové po chvíli nestačili po boku popové princezny s dechem, o bývalé manželce Jiřího Pomeje Michaele Kuklové se šušká, že vášeň a milostný žár pro ni byla sprostá slova. „Rozpálil ji spíš výpis z Jirkova účtu než jeho tokání. Vždyť i v roli prostitutky ve filmu Playgirls nebyla vůbec věrohodná,“ dozvěděli jsme se od přátel bývalého páru. „Takové věci bych si nedovolil nikdy komentovat. Míše přeju to nejlepší, ať si užije děťátka,“ zareagoval podrážděně Pomeje.

Kliknutím zvětšete

Tyhle chlapy zničila!

PRAHA – Iveta Bartošová v životě prošla náručemi mnoha známých a vlivných mužů, většina z nich se ale zalekla jejího sexuálního apetitu a zbaběle uprchla. Koho všeho v posteli Iveta rozcupovala na kousky? Připomeňme si alespoň deset nejznámějších…

1983 – 1985
Petr Sepeši (†25), zpěvák
Petr připravil ikonu českého showbyznysu o panenství. Když zahynul v roce 1985 na železničním přejezdu pod koly vlaku, Ivetě se zhroutil svět. „Byla to největší láska mého života,“ svěřila se Bartošová. Ivetě ale byl Petr nevěrný a díky tomu má i syna Petra (22).

Kliknutím zvětšete1987 – 1988
Michal Penk (40), zpěvák
Michal žil s Ivetou ve společné domácnosti u svých rodičů, vztah byl vážný, Iveta ho už představila i doma. „Zamilovala jsem se do něho tak, že jsem ani neviděla. Ta láska měla jepičí život. Michal je strašlivě citlivý, ale má i jinou podobu,“ vzpomíná na něj Iveta.

Kliknutím zvětšete1988 – 1999
Ladislav Štaidl (63), skladatel a producent

Osudový muž Ivety Bartošové. Opustila kvůli němu Penka. Díky vztahu s významným producentem si hodně pomohla v kariéře. V roce 1996 se jim narodil syn Artur.

Kliknutím zvětšete1993
Rudolf Hrušínský nejml. (38), herec

Iveta s ním byla Štaidlovi nevěrná při natáčení filmu režiséra Jaroslava Soukupa Svatba upírů, kde oba hráli hlavní role. Když se románek provalil, Štaidl se s ní rozešel. Iveta se pokusila spáchat demonstrativní sebevraždu.

Kliknutím zvětšete1994
Roman Tříska (39), údajný únosce

Podle Ivety ji Tříska jako údajný zaměstnanec Telecomu namluvil, že ji kdosi odposlouchává, a zcela ji psychicky ovládl. Čtrnáct dní ji pak údajně sexuálně zneužíval. Nebyl odsouzen, soud naopak prokázal, že Bartošová lhala.

Kliknutím zvětšete1997
Daniel Hůlka (40), zpěvák

Velmi krátký románek prožila Iveta s charismatickým zpěvákem při zkouškách muzikálu Dracula. I Daniel náruživou Ivetu během chvíle omrzel, a tak jejich vztah po krátkém čase odezněl.

Kliknutím zvětšetecca 1999
Karel Svoboda (†68), skladatel

Ladislav Štaidl Ivetu prý definitivně opustil ve chvíli, kdy ji načapal při milování se sousedem z Jevan Karlem Svobodou. Do jeho smrti s ním proto nepromluvil. Iveta prý spala nejen s ním, ale i s Vendulou Svobodovou ve »trojce«.

Kliknutím zvětšete2002 – 2003
Karol Csino (32), herec a zpěvák

„Karolovi se líbí moje živočišnost. Myslím, že bychom si ho s Artíkem mohli vzít,“ plánovala zaláskovaná zpěvačka. Vztah byl ale výhradně o sexuální přitažlivosti. Karol prý Ivetu opustil kvůli její žárlivosti. Přesto se stýkají dodnes.

Kliknutím zvětšete2005 – 2006
Zdeněk Podhůrský (49), moderátor

„Miluju ho, ale tentokrát budu opatrná,“ přiznala na začátku vztahu Iveta. Nebyla. Nakonec nesnesla fakt, že se Podhůrský i během chození s Ivetou dál stýkal s exmanželkou Markétou. Iveta si kvůli tomu i podřezala žíly. „Měli jsme tantrický sex,“ vysvětloval to Podhůrský.

Kliknutím zvětšete2006 – 2007
Roman Hanke (39), zvěrolékař

O vztahu se vědělo málo. Ivetě operoval kočku. Tak se seznámili. „Roman je fantastický, poznala jsem, co je to žít naplno,“ básnila Bartošová. To, že nevypadá jako sexuální dynamit, možná zapříčinilo, že si Iveta našla milence, hokej. manažera Jana Limporta.

14.1.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.