Pomeje prozradil: Iveta miluje divoký sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pomeje prozradil: Iveta miluje divoký sex!

Iveta Bartošová vypadá jako neviňátko, ale v posteli už odrovnala hodně mužů.
Iveta Bartošová vypadá jako neviňátko, ale v posteli už odrovnala hodně mužů. (Lenka Hatašová)

PRAHA – Závislost na sexu! To je podle všeho pravá příčina loňského sňatku nesourodé dvojice – zpěvačky Ivety Bartošové (42) a kontroverzního producenta Jirky Pomeje (44).

Detaily z ložnice Bartošové
Odrovnala 10 chlapů!

„Iveta vypadá jako neviňátko, ale v posteli už odrovnala hodně mužů. Až Jirka jí stačí,“ svěřila se nám důvěrnice popové princezny.

Kdekdo dvojici podezíral z vypočítavosti i z toho, že se berou ne kvůli lásce, ale pro peníze a vzájemnou pomoc v kariéře. Láska ale v jejich vztahu prý hraje největší roli – konkrétně láska k divokým erotickým hrátkám!

To je vážně příliš soukromá věc. Můžu říct jen to, že s Ivetou zažívám ten nejúžasnější sex na světě!“ rozplývá se manžel Bartošové. Podle nejbližších známých páru není výjimkou ani to, že se stále zamilované hrdličky uhnízdí v ložnici i na několik dnů.

O Ivetě se vypráví, že je na sexu naprosto závislá, a když jí v minulosti chyběl dostatečně chápavý, přítulný partner, který neměl problém s mužností ani po několika hodinách, dostávala se do hlubokých depresí. I to mohlo být důvodem jejích vážných potíží v posledních letech.

Dnes už je ale vše jinak. Zatímco v minulosti zpěvačka odrovnala svou náruživostí několik slavných mužů, její manžel Jiří se častým sexuálním útokům Ivety nebrání. Naopak – jeho bývalá žena Míša Kuklová (40) byla prý v posteli chladná jako účastnice výpravy na severní pól, a tak si Pomeje rád dopřává, co zameškal. A protože to párečku klape v posteli, i v práci se jim daří jako dlouho ne!

Kliknutím zvětšete

Iveta Bartošová - Sex, to je moje gusto…!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.