Agáta pořádá první casting | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta pořádá první casting

Agáta Hanychová na pláži v Thajsku. Je vidět, že se o své tělo konečně začala starat.
Agáta Hanychová na pláži v Thajsku. Je vidět, že se o své tělo konečně začala starat. (: ara)

PRAHA – Modelka Agáta Hanychová (23), která se včera večer vrátila z exotické dovolené v Thajsku, bude mít perný týden. Po měsících zařizování a jednání ji totiž čeká první casting její nové modelingové agentury Agatamodels.

Z Thajska už je doma!

A přestože dříve tvrdila, že její agentura bude pro každou dívku, která si na modeling troufne, tak podmínky pro účast na castingu říkají něco jiného. „Modelka musí být minimálně metr sedmdesát vysoká, fotomodelky můžou být o tři centimetry menší. Od dívek, které na páteční casting do pražského klubu Pacha dorazí, vyžadujeme, aby si donesly dvoudílné plavky a byly hezky upravené. Casting je i pro muže, kteří jsou vysocí alespoň metr sedmdesát sedm,“ prozradila deníku Aha! Hanychová, kterou po více než čtrnácti dnech volna stráveného s přítelem, bohatým zlatníkem Robertem Hájkem (41), čeká perné vybírání těch správných »svěřenkyň«.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.