Pikantní detaily z ložnice Faltýnové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pikantní detaily z ložnice Faltýnové!

Podvedený Štekl a záletná Petra
Podvedený Štekl a záletná Petra (Jakub Ludvík)

PRAHA – Zatímco nevěrná modelka Petra Faltýnová (30) kvůli krachu svého manželství s bohatým podnikatelem Simonem Šteklem (30 ) hodlá na čas utéct do zahraničí, ven prosakují další detaily její nevěry!

Rozvod: Manžel ji nachytal přímo při nevěře!
Zahýbala mu nejen s Langmajerem!

Zatímco nevěrná modelka Petra Faltýnová (30) kvůli krachu svého manželství s bohatým podnikatelem Simonem Šteklem (30 ) hodlá na čas utéct do zahraničí, ven prosakují další detaily její nevěry! Podle informací deníku Aha! Štekl odhalil manželčinu »bokovku« díky jejímu luxusnímu autu, ve kterém je kvůli zlodějům ukryto sledovací zařízení. Ve chvíli, kdy Petra manželovi tvrdila, že odjela pracovně do zahraničí, on její auto vysledoval v centru Prahy, kde ji odhalil prakticky »in flagranti«! A bývalý milenec zase práskl pikantnosti z Petřiny ložnice!

Spolumajiteli autosalonu Impex Car Simonu Šteklovi zbyly pět měsíců po svatbě s prostopášnou modelkou jen oči pro pláč. Jenže nadávat může leda tak sám sobě, všichni ho totiž předem varovali. Výstrahou mu měla být i slova Petřina otce, který už na svatbě při gratulaci novomanželům pronesl, že mladým nebude přát štěstí až do smrti, protože svou dceru dobře zná.

Ano, záletná vicemiss ČR 1998 zatím nasadila »parohy« každému, s kým žila. Hokejista Martin Ručinský s ní zrušil svatbu (a to už byla vytištěna svatební oznámení!), když se prý dozvěděl, že mu zahýbá právě se Šteklem. Se Šteklem se pak ale rozešla, když se zapletla s majitelem modelingové agentury Romanem Hajabáčem (32). Ten ji ale po dvou měsících nachytal, že mu zahýbá… zase se Šteklem! Chvíli to pak táhla s oběma. A nakonec před pěti měsíci překvapivá svatba. Ani ta ale modelku z jejích záletů nevyléčila.

Z různých stran se v poslední době ke Šteklovi doneslo, že mu je Petra opět nevěrná. A tak když mu teď řekla, že odjíždí na pár dní fotit do Německa, rozhodl se to prověřit. „Petra měla v autě, které od Simona dostala, vyhledávací zařízení kvůli zlodějům. Ve chvíli, kdy měla být v Německu, zapnul Simon vyhledávání a satelitní systém našel její auto v Praze na Žižkově. Simon tam hned jel, našel auto a ještě z toho místa Petře zavolal. A ona, nic netušíc, mu pořád tvrdila, že je v Německu. Tak si na ni počkal. Není divu, že začal vidět rudě. To luxusní auto už jí zabavil, teď se dohadují přes právníky na rozvodu,“ popsal pikantní odhalení nevěry zdroj z okolí čerstvě rozvráceného páru.

A byl oním tajemným milencem skutečně ženatý herec a slavný proutník Jiří Langmajer (42)? „I s »Langošem« Petra něco měla, ale tam šlo jen o sex. Ten, do kterého se zblbla tentokrát, je někdo jiný, nový,“ dodává náš zdroj.

„Víte, ona za to Péťa vlastně ani nemůže. Prostě si nemůže pomoci a musí »to« mít pořád,“ prozradil pikantnosti z její ložnice jeden z jejích exmilenců, který nechce být jmenován, protože je ženatý. „Petra je fakt divoká, v posteli se nebojí žádného experimentu a chlap s ní nemusí zacházet jako s peříčkem, což spoustě mužskejch imponuje. Jak se říká – je prostě taková dovádivá, hravá a rozdavačná. A taky je při »tom« hodně slyšet – chudáci sousedi,“ dodává se smíchem exmilenec. „Když se na ni podíváte, určitě byste to do ní neřekli, ale třeba se mnou jednou…“ a chrlí se sebe intimní detaily Petřina sexuálního apetitu, při kterých by se možná červenala i nejedna kněžka lásky.

Petra prostě s jediným chlapem nevydrží a ani její nový milenec nebude tím, kdo ji zkrotí. Vždyť už teď prý Petra znovu krouží kolem svého exmilence, hokejisty Martina Ručinského, a píše mu vášnivé SMS...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.