Livia Klausová - Konflikt s Bartošovou! A přímo v sídle prezidenta... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Livia Klausová - Konflikt s Bartošovou! A přímo v sídle prezidenta...

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Nepřekonatelný odpor! Takové »city« chová Livia Klausová (65), manželka prezidenta Václava Klause (67), ke zpěvačce Ivetě Bartošové (42). Jak se deníku Aha! podařilo zjistit, první dáma se na prosincovém hradním Vánočním koncertě, nad nímž převzala záštitu, nechala slyšet, že ženu s takovou reputací, jakou má Iveta, nechce mít nablízku.

Nepřekonatelný odpor! Takové »city« chová Livia Klausová (65), manželka prezidenta Václava Klause (67), ke zpěvačce Ivetě Bartošové (42). Jak se deníku Aha! podařilo zjistit, první dáma se na prosincovém hradním Vánočním koncertě, nad nímž převzala záštitu, nechala slyšet, že ženu s takovou reputací, jakou má Iveta, nechce mít nablízku. A nejenže tak popová princezna nemohla zpívat na hlavní odpolední akci, ale Klausová se s ní jako s jedinou známou tváří odmítla vyfotit!

Standa Hložek? Nevadí! Heidi Janků? Proč ne! Ale Iveta Bartošová, žena s tak rozporuplnou pověstí, která skončila loni v protialkoholní léčebně a úřady jí pak i odebraly syna? Tu na Hradě nechceme! Jenže když Klausová přišla na to, že na akci má být i Iveta, už bylo pozdě. Pořadatel již zpěvačku objednal. Na Hrad tak Iveta dorazila, ale jinak se s ní nikdo nebavil. „Paní Livia se měla pozdravit a podat ruku všem účinkujícím koncertu. A vzhledem k účasti ženy, která podle ní nemá čistý morální štít, zněly její pokyny jasně. Ve chvíli, kdy se přiblížila k Ivetě a měla si s ní potřást rukou, se musel fotograf nenápadně ztratit,“ sdělil nám zdroj z Hradu.

Šalamounsky paní Livia vyřešila i Ivetino vystoupení. Sváteční odpoledne probíhalo na dvou pódiích. Na hlavním venkovním, a na druhém v Rožmberském sále, jehož program byl mnohem komornější. První dáma proto dala příkaz, že když už tam Iveta je, bude zpívat na menší uzavřené scéně, na hlavním venkovním pódiu ale ne.

Je to další případ, kdy Bartošové její pověst zkazila kšeft. Jako jedna z mála celebrit nebyla třeba pozvána ani na včerejší start nové televize Barrandov, kde ji nechtěli také kvůli minulým skandálům.

Vyjádření paní Livie se nám nepodařilo zjistit, nevyjádřila se ani sama Bartošová. „Toho si naprosto nejsem vědom. V žádném případě nic takového nepište!“ řekl nám rozčíleně Petr Horáček, majitel agentury, jež měla uspořádání „hradní“ akce na starosti. Není divu, bojí se o reputaci své firmy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.