Barrandov už zkouší! Jeho znělku zpívá Vondráčková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Barrandov už zkouší! Jeho znělku zpívá Vondráčková!

Helena Vondráčková si svoje vystoupení pro TV Barrandov nazkoušela už včera.
Helena Vondráčková si svoje vystoupení pro TV Barrandov nazkoušela už včera. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Už zítra v 11.01 startuje vysílání nová digitální televize Barrandov, která večer od 20.20 uvede megashow Karneval na Barrandově. Karel Gott, Helena Vondráčková, Jiřina Bohdalová, Lucie Bílá a další osobnosti české zábavy odstartují televizní vysílání v přímém přenosu a v režii Jiřího Adamce, přičemž už několik dní v barrandovském ateliéru číslo 6 probíhají zkoušky!

Včera si své vystoupení zkusila i Helena Vondráčková, která mimo jiné společně s osmi dalšími zpěváky nazpívala »barrandovskou« znělku Show must go on TV Barrandov z pera skladatele Romana Šandora s textem Gábiny Osvaldové. Společně s Helenou budou zpívat Pepa Vojtek, Petr Muk, Martina Balogová, Petr Bende, Ilona Csáková, Pavel Vítek, Zbyněk Drda a Šárka Vaňková. Ta se na zkoušce představila s rukou v sádře. „Stalo se to na zkoušce v divadle, házeli si nějaké předměty, ona dala špatně ruku, přetrhla si vazy a zlomila dva prsty,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.