Miss Kateřina Sokolová - Svlékla se v prodejně nábytku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Kateřina Sokolová - Svlékla se v prodejně nábytku!

Missce Kateřině Sokolové to na sexy fotkách opravdu sluší.
Missce Kateřině Sokolové to na sexy fotkách opravdu sluší. (FHM / Jan Tůma)

PRAHA – Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (19) odhalila své vnady v prodejně nábytku. V showroomu s designovým značkovým nábytkem se totiž nechala nafotit v sexy spodním prádle pro nejčtenější pánský časopis FHM.

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (19) odhalila své vnady v prodejně nábytku. V showroomu s designovým značkovým nábytkem se totiž nechala nafotit v sexy spodním prádle pro nejčtenější pánský časopis FHM.

„Focení bylo skvělé, nespolupracujeme se špičkovým fotografem Honzou Tůmou poprvé, takže už jsme sehraná dvojka,“ prozradila Kateřina, jak si užívala pózování na jedněch z nejluxusnějších kouscích nábytku.

A fotky, na kterých je Katka jen spoře oděná do svůdného prádla, prý obdivoval i její přítel, turecký podnikatel Jean (35). Jediné, o čem se přísně mlčí je částka, kterou »Misska« za pózování dostala. „Byla jsem samozřejmě spokojená s výší honoráře, ale v žádném případě nemohu říct kolik to bylo,“ mlží modelka.

Podle našeho zdroje ale výška honoráře nijak slavná nebyla. „Jde hlavně o prestiž, o to, že tu nabídku dostala. Taková práce není o penězích,“ uvedl náš dobře informovaný zdroj.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.