Renata Langmannová: Je z ní sexy tygřice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Renata Langmannová: Je z ní sexy tygřice!

To je ale pohled! Renatiny bradavky krajka sotva zakrývá.
To je ale pohled! Renatiny bradavky krajka sotva zakrývá.

PRAHA – Už podruhé modelka Renata Langmannová (22), pocházející z České Miss ze stáje Michaely Maláčové, vystavila svoje vnady na odiv čtenářům pánského časopisu Playboy.


Před dvěma lety nafotila sexy editorial a pro letošní lednové číslo cestopisnou reportáž pro CK Fischer o exotickém ostrově Madeira. Pořádně žhavá fotka se objeví i v rubrice celebrit. Na Madeiře společně s fotografem, vizážistkou a šéfredaktorem magazínu pobývala asi týden. „Moc jsme si to užili, co vám budu povídat,“ pochlubila se nám Renata, která se na Madeiře změnila v sexy tygřici. Za cestu a pobyt samozřejmě nezaplatila ani korunu, ba co víc, na účet jí přistál honorář. „Měla jsem to placené jako práci,“ hihňala se Renata, kterou dnes čeká náročná postupová státnice z teorie práva na Policejní akademii, již studuje druhým rokem. Tak snad jí úsměv vydrží.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (nat)
Foto Playboy – Jan Tůma

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.