Issová, Prachař a Dyk - Sex ve třech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Issová, Prachař a Dyk - Sex ve třech!

Vojtěch Dyk (vlevo) se proslavil v seriálu Letiště, teď se objevuje ve Velmi křehkých vztazích.  
Jakub Prachař s Marthou Issovou tvoří pár už dva roky, teď do vztahu přibrali i kamaráda Vojtu!
Vojtěch Dyk (vlevo) se proslavil v seriálu Letiště, teď se objevuje ve Velmi křehkých vztazích. Jakub Prachař s Marthou Issovou tvoří pár už dva roky, teď do vztahu přibrali i kamaráda Vojtu!

PRAHA – Trio známých mladých herců a hudebníků ve složení Martha Issová (27), Jakub Prachař (25) a Vojtěch Dyk (23) žijí společně už půl roku v jedné domácnosti. Nesdílejí ale společně jen byt a jeho vybavení, ale i postel!


Syn herce Davida Prachaře (49) Jakub chodí dva roky s herečkou a také držitelkou prestižní ceny Český lev Marthou Issovou, s níž se seznámil při jednom natáčení pro Českou televizi. A teď se k nim přidal i Dyk!

Spolu s hudebníkem Františkem Soukupem, synem Gábiny Osvaldové a Ondřeje Soukupa, a Vojtou Dykem tvoří členy kapely Nightwork. Zarážející je, že Prachař si vedle Marthy vytvořil ještě jeden vztah – právě s Dykem. „Chodím jak s Marthou, tak s Vojtou. Žijeme zkrátka v takovém triumvirátu,“ přiznal otevřeně mladý herec a hudebník s tím, že i Martha má za partnera jak jeho, tak i Dyka, o jehož údajné slabosti pro stejné pohlaví se v zákulisí českého showbyznysu šušká stejně jako u Prachaře.

O žádný žert rozhodně nejde. Prachařova slova nám na koncertu Jana Budaře v pražském klubu Roxy potvrdil i Vojta Dyk: „Ano, je to tak,“ odpověděl stručně herec známý z »primáckého« seriálu Velmi křehké vtahy s tím, že není třeba zastírat, jak se věci skutečně mají. Pravda je tedy venku. Tři kamarádi přiznali to, co se už nějakou dobu špitá – tvoří spolu švédskou trojku. Doufejme, že česká společnost k jejich způsobu života bude shovívavá.

V každém případě se takto v soukromí spojily tři seriály všech našich konkurenčních televizí – Martha hrála v Dobré čtvrti na ČT, Jakub je hvězdou Ulice televize Nova a Vojtěch se vedle primáckých Velmi křehkých vztahů proslavil i v seriálu Letiště.


Autor: NATÁLKA KUŽELOVÁ
Foto Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.