Herec Pavel Landovský - Rozsekl si hlavu! Sešívali ho v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Pavel Landovský - Rozsekl si hlavu! Sešívali ho v nemocnici!

Pavel Landovský si rozbil hlavu a musel do nemocnice.
Pavel Landovský si rozbil hlavu a musel do nemocnice. (Aha! – Petr Novotný)

PŘÍBRAM – Herec Pavel Landovský (71), legendární Major Terazky z filmových Černých Baronů či »mladý Boháček«, musel být včera ve čtvrt na tři přijat na chirurgickou ambulanci příbramské nemocnice!

Herec Pavel Landovský (71), legendární Major Terazky z filmových Černých Baronů či »mladý Boháček«, musel být včera ve čtvrt na tři přijat na chirurgickou ambulanci příbramské nemocnice! Rozsekl si totiž hlavu, když upadl na schodech své chalupy v Kytíně!

„Chčije ze mně krev jako z vola, teď mě sešívali hlavu,“ potvrdil deníku Aha! herec, známý svým osobitým zemitým vyjadřováním. „Která k… vám to prozradila, že jsem v nemocnici? Dneska mám ale dobrou náladu, tak mi můžete políbit obě půlky!“ dodal evidentně v humorné náladě.

Původně ho kvůli zranění sanita odvezla do sanatoria v Nové Vsi pod Pleší, tam jim ale nefungoval rentgen, a proto herec musel putovat právě do Příbrami. Že by si populární herec zranění způsobil nějakým svým oblíbeným životabudičem, který jej do bodré nálady v zimě dostal? Už loni si při úraze narazil kostrč, po včerejším pádu má prý i pochroumanou páteř.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.