Topolánek se synem (16) na noční diskotéce! Ti ale řádili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Topolánek se synem (16) na noční diskotéce! Ti ale řádili!

 Premiér řádil na parketu jak divý, na snímku je i Miroslav Donutil s manželkou.
Premiér řádil na parketu jak divý, na snímku je i Miroslav Donutil s manželkou. (Aha! – Martin Hykl)

ŠPINDLERŮV MLÝN – Zatímco Lucie Talmanová (38) hlídala malého Nicolase, její partner Mirek Topolánek (52) to i se synem Tomášem (16) v baru ve Špindlerově Mlýně pořádně rozjel! Až si mnozí říkali, co že to ten nezletilý kluk vlastně pije! A zřejmě oprávněně! Tomáš byl slušně rozjetý – a na fotografiích je se skleničkou na víno.

Jeden drink za druhym...

..

Centrum radovánek prominentů – tak by se dal nazvat vyhlášený bar Silver Rock ve Špindlerově Mlýně po dobu posledního týdne v roce. Jinak tomu není ani letos – celebrity odstartovaly mezisváteční lyžování koncertem skupiny MIG 21 a večírkem na Mercury´s párty. A nemohl chybět ani premiér Topolánek se synem Tomášem.

Z toho asi roste pořádný divoch! Nejenže celý večer míchal jeden drink za druhým, ale i slečny po svém boku střídal jako ponožky. V jeho sítích uvízla i misska Jana Doleželová (27), která měla z Tomáše spíše legraci. Příliš už se ale nebavil Janin přítel Richard Podružek, který vše sledoval se značnou nelibostí a sálal z něj pěkný vztek!

Když mladý Topolánek neuspěl u Jany, zatančil si nejdříve s půvabnou blondýnkou na parketu a pak si střihl s jinou blondýnkou tanec přímo na stole! Tam ho pak vystřídal taťka s Jiřím Macháčkem. „Mirku, pojď nám zakašlat do hymny,“ vyzval pak premiéra Macháček. A šéf vlády do státní hymny skutečně zakašlal...

Na párty nechyběly ani celebrity jako Miroslav Donutil, který se tam veselil s manželkou, těhotná Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem nebo modelka Kateřina Průšová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Malej Topolánku, co to piješ?

Je to slámově žluté a pije se to ze skleničky na víno – copak to je? Ledový čaj asi těžko, rozpuštěný vitacit bezpochyby také ne... Premiér Mirek Topolánek (ODS) nám na SMS dotaz, zda jeho nezletilý syn pil na večírku před jeho očima alkohol, neodpověděl...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.