Hugo Hryc - Pro utajený pohřeb potřebovali povolení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hugo Hryc - Pro utajený pohřeb potřebovali povolení!

Oltář s fotografiemi obou zesnulých chlapců se nachází v jejich oblíbené bratislavské restauraci.
Oltář s fotografiemi obou zesnulých chlapců se nachází v jejich oblíbené bratislavské restauraci. (Aha! – Dalibor Puchta, Nový Čas)

PRAHA – Utajené rozloučení jen v kruhu nejbližších. Tak vypadal pohřeb syna herce Andreje Hryce (59) Huga (†22), který minulý týden zemřel při tragické autonehodě spolu s kamarádem ze školy Jakubem Karasem (†22). „Poslední rozloučení proběhlo opravdu hodně narychlo, k čemuž je potřeba speciální povolení.

To ale Hrycovi měli, a tak pohřeb mohl proběhnout už dva dny po smrti,“ řekl slovenskému deníku Plus jeden deň pracovník krematoria. Pohřeb proběhl 23. prosince a podléhal přísnému utajení. Podle našich zdrojů nebyl vypsán ani v rozpise plánovaných pohřbů. „Na přání pozůstalých mělo poslední rozloučení vysoce intimní charakter,“ potvrdil zdroj z krematoria a dodal, že se obřad obešel dokonce i bez řečníka. Pohřeb trval celkem dvacet minut za účasti deseti nejbližších rodinných členů, tedy otce Andreje Hryce, jeho manželky Veroniky, dcery Wandy a několika přátel.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.