Královna parketu Batulková: A teď začnu utrácet prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Královna parketu Batulková: A teď začnu utrácet prachy!

Vítězka Dana Batulková s partnerem Janem Onderem měli z vítězství radost.
Vítězka Dana Batulková s partnerem Janem Onderem měli z vítězství radost. (Aha! – David Kundrát, ČTK)

PRAHA – „Určitě vyhraje Zuzka!“ znělo před finálovým večerem ze všech stran. A Zuzana opravdu bojovala jako o život. Ve volné disciplíně si dokonce splnila sen.

„Určitě vyhraje Zuzka!“ znělo před finálovým večerem ze všech stran. A Zuzana opravdu bojovala jako o život. Ve volné disciplíně si dokonce splnila sen. „Hrozně jsem chtěla tančit naboso, tak se mi to konečně splnilo ve volné disciplíně,“ libovala si herečka. I když ale svým pravěkým tancem zastínila i svého tanečníka Jana Klimenta a vedla v hodnocení poroty o celé tři body, vítězkou se nakonec stala Dana Batuková (50) se »zajíčkem« Janem Onderem (23).

„Zuzka je ale lepší tanečnice, to je jasné, mně prostě jen poslali víc hlasů diváci,“ řekla skromně Dana, hned jak ji korunovali spolu s partnerem královnou a králem tanečního parketu. „Ale královny jsou vždycky ty staré a vyzrálé, takže Zuzanka je pro mě spíš taková princezna parketu,“ smála se vítězka.

Dana i Zuzana se shodly, že letošní Vánoce jsou pro ně neskutečně hektické a nemají ještě téměř žádný dárek. Ostatně stejně jako zbytek účinkujících. „Prostě teď vezmeme všechny krámy útokem a budeme utrácet,“ shodují se se smíchem. A zatančí si vítězné tanečnice i na Silvestra? „Nabídky na vystoupení už máme jak Dana, tak i já, ale já si užiju Silvestra v Egyptě a Dana tam přiletí hned po Silvestru,“ práskla Norisová. „Moc nás obě těší, že jsme se mohly zúčastnit a užít si to,“ uzavřela královna parketu Batulková a dodala i chválu na veleváženou porotu. „Rozhodně bych jim nemohla nic vytknout, byli moc hodní,“ uzavřela.

Bára Špotáková: Nosila by chlapy na rukou!

Na finále třetí řady StarDance se objevili i olympijská vítězka Barbora Špotáková a krasobruslař Tomáš Verner. „To jsou ti, které bychom tu chtěli mít, ale odmítli,“ uvedl je Marek Eben v přímém přenosu. „Ano, nabídku jsme dostali, jenže se nám to kryje s tréninkem a se sezonou,“ řekl Tomáš Verner. „Mně volali těsně před olympiádou s touhle nabídkou, a to jsem měla úplně jiné starosti,“ dodala Špotáková.

I kdyby byla pro ni doba příznivější, nedokáže si představit, že by se StarDance účastnila. „Jednak jsem hodně zvědavá, jak by mi vybrali partnera, a pak bych je asi spíš zvedala já než partner mě, bych je tu asi nosila na rukou,“ zavtipkovala olympijská vítězka Špotáková a dodala, že si StarDance užila i v roli diváka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.