Finalistka České Miss Julie Zugarová - Lhala o svých prsou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Finalistka České Miss Julie Zugarová - Lhala o svých prsou!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Finalistka České Miss 2009 Julie Zugarová, která se dostala do užší dvanáctky a bude bojovat o korunku královny krásy, lže! A to opravdu absurdním způsobem. Když se jí totiž redaktorka Stream.cz zeptala, jestli je její bujné poprsí pravé nebo ne, bez mrknutí oka odpověděla: „Ano, jsou moje.“ To je ale lež!

Finalistka České Miss 2009 Julie Zugarová, která se dostala do užší dvanáctky a bude bojovat o korunku královny krásy, lže! A to opravdu absurdním způsobem. Když se jí totiž redaktorka Stream.cz zeptala, jestli je její bujné poprsí pravé nebo ne, bez mrknutí oka odpověděla: „Ano, jsou moje.“ To je ale lež!

Do deníku Aha! totiž dorazily rok staré kompromitující fotografie, na kterých má Zugarová o tři čísla menší prsa než nyní. A přesto tvrdí, že jsou její. „Rád bych se vyjádřil k videu, ve kterém finalistka České Miss Julie Zugarová tvrdí, že má pravé poprsí,“ píše anonym pod přezdívkou Žlutý meloun a pokračuje. „Julie je krásná holka, ale s tím poprsím lhát nemusela. Zvlášť dnes, když se tím všechny chlubí. Za rok totiž prsa nevyrostou o tři čísla,“ rozhořčuje se.

Zugarová, která se chce stát další Českou Miss, tudíž nezačala nejspíš slibnou kariéru modelky zrovna dobře. Otázkou zůstává, zda jí tato na první pohled nevinná lež nezlomí u ředitelky České Miss Michaely Maláčové vaz a místo slibné kariéry jí nezůstanou oči pro pláč.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.