OCHOTSKÁ Z TV NOVA - Exmilenec tvrdí: Je rasistka! Nenávidí černochy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

OCHOTSKÁ Z TV NOVA - Exmilenec tvrdí: Je rasistka! Nenávidí černochy!

Michaela Ochotská a Rey Koranteng
Michaela Ochotská a Rey Koranteng  (TV Nova, ara)

PRAHA – Deníku Aha! se ozval bývalý přítel nové moderátorky zpravodajství televize Nova Michaely Ochotské (24). A netvrdí o ní nic lichotivého. Jan Holub (32), se kterým Míša přes pět let žila, říká, že vnadná modelka je rasistka a nesnáší černochy!

Deníku Aha! se ozval bývalý přítel nové moderátorky zpravodajství televize Nova Michaely Ochotské (24). A netvrdí o ní nic lichotivého. Jan Holub (32), se kterým Míša přes pět let žila, říká, že vnadná modelka je rasistka a nesnáší černochy!

„Když jsme byli na dovolené a byl na baru černoch, tak tam Míša nešla. Černoch rovná se pro ni odpor,“ sdělil včera Jan, který pracuje jako kaskadér na seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí. Chování Ochotské prý nikdy nepochopil a zaráží ho, jak může se svými předsudky moderovat Televizní noviny s oblíbeným moderátorem černé pleti Reyem Korantengem.

„Já se tomu jenom směju. Jak byl na baru černoch, ona prostě pro to pití nešla. Nebo jsme leželi na pláži a přišel k nám černoch, který nabízel výlety. Tak jenom kvůli tomu, že to byl černoch, nejela. Já taky třeba některé lidi nemusím, ale ona je rasistka,“ pokračoval ve svém vyprávění Holub, který Michaelu dostal do Prahy.

„Seznámil jsem se s ní, když jsme natáčeli Johanku z Arku na Bruntálsku, odkud pochází. Tam jsem si jí všimnul a s její rodinou jsme se rozhodli, že z ní něco uděláme. Ona se přestěhovala ke mně do Prahy, kde pracuji jako kaskadér. Už v té době jsem působil v Pojišťovně štěstí,“ vysvětluje Holub, kterého nejvíc zamrzelo, že po rozchodu jako by už pro Míšu neexistoval. „Hodně mě to ranilo a i moji rodinu. Kdyby nebylo mě, nebyla by tam, kde je. Já jsem ji pět let živil a dokonce vychovával. Ona neuměla ani pozdravit sousedy,“ dodává Ochotské expřítel.

Mohou být jeho slova pravdivá, nebo je to jen zášť zhrzeného milence? Tak či onak Jan deníku Aha! nabídl celou řadu důkazů, které potvrzují, že spolu skutečně část života strávili. A zatímco sama Míša se k obvinění nechce vyjadřovat a stejně tak mlčí její televizní partner Rey, mluvčí televize Nova Michaela Fričová se zmohla jen na: „K hloupostem se vyjadřovat nebudeme.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.