Pavel Trávníček - Pád ze schodů! Vážné zranění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pavel Trávníček - Pád ze schodů! Vážné zranění!

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Pohádkový princ a poslední dobou i seriálová hvězda Pavel Trávníček (57) skučí doma v bolestech! Naražená žebra mu dávají pořádně zabrat! A jak k vážnému zranění, které jej před Vánocemi ochromilo, přišel?

Pohádkový princ a poslední dobou i seriálová hvězda Pavel Trávníček (57) skučí doma v bolestech! Naražená žebra mu dávají pořádně zabrat! A jak k vážnému zranění, které jej před Vánocemi ochromilo, přišel? Spadl ze schodů. „On totiž leží, má naražená žebra a není mu dobře,“ prozradila nakonec neochotně deníku Aha! hercova přítelkyně Monika Fialková (23).

Náš zdroj dokonce říká, že má Trávníček žebra nalomená. To ale Monika striktně popírá. „Byli jsme na rentgenu v nemocnici a naštěstí nám řekli, že to je jen naražené, ne nalomené, nebo nedej bože zlomené,“ vysvětlila. Mnozí odborníci se však shodují, že naražená žebra jsou mnohem bolestivější než zlomená. O tom, že zažívá herec neskutečná muka, tak nemůže být pochyb.

A jak ke zranění nesmrtelného prince z legendární pohádky Tři oříšky pro Popelku došlo? Napadl jej snad někdo? Podle Moniky za to může jen trocha rozmoklého sněhu na schodech. „Počasí bylo šílené, a Pavel uklouzl na schodech a bylo to. Prostě smůla,“ krčí Monika rameny a dodává, že o žádném cizím zavinění nemůže být ani řeči. Kdy se princ Trávníček uzdraví, není jasné, pracovní plány však omezovat nechce. „Měl by ještě před Vánocemi hrát představení mimo Prahu, tak doufám, že to zvládne a že nebudeme muset nic rušit,“ uzavírá Fialková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.