Lucka Borhyová ukázala syna Lucase: Koukněte, tohle je moje štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lucka Borhyová ukázala syna Lucase: Koukněte, tohle je moje štěstí!

Lucie Borhyová září po narození miminka štěstím.
Lucie Borhyová září po narození miminka štěstím.

PRAHA – Šťastná »mamina« Lucie Borhyová (30) prozatímně pověsila profesi moderátorky »nováckých« Televizních novin na hřebík. A má k tomu pádný důvod! Včera se pochlubila kolegům z televize ve čtvrtek narozeným synáčkem Lucasem Papadakisem!


„Další dítě bych si strašně moc přála,“ svěřila se moderátorka. Chybějícího tatínka Nika (32) nahradil dočasně kolega Lucky Rey Koranteng, který si miminko kolegyně nejen pochoval, ale také mu přinesl dárek – kolébku s baldachýnem.

Kromě ní dostal nový přírůstek do rodiny »nováckých« moderátorů a moderátorek také zlatý dudlík. A to i přesto, že televizi malý nezbeda svým předčasným porodem, který trval šest hodin, pořádně zamotal hlavu. Kliknutím zvětšeteNarodil se už ve čtvrtek, přitom rozloučení s maminkou plánovala televize až v neděli.

Kliknutím zvětšetePři pohledu na rysy maličkého andílka mu ale všichni samozřejmě hned »odpustili«. A komu že se Lucas vlastně podobá? Mamince! Po té má jak velkou pusinku, takže bude mít asi vždy úsměv od ucha k uchu, tak typickou středoevropskou pleť. Jižanský zjev tatínka sice nepochytil, ale kdo ví, jestli v něm nedřímá pověstný řecký temperament. Zatím je ale podle Lucky malý Lucas doslova zlatíčko, které v noci spokojeně spinká a málo pláče.

Kliknutím zvětšeteDo kolíbky dostal Lucas od strýčka Reye dárkem žirafu, Lucie zase slona pro štěstí. A co dojatá moderátorka při návštěvě kolegů řekla?

„Po tom náročném porodu přišly slzy štěstí a naprostá spokojenost a úžasný, nepopsatelný pocit, který prožije každá maminka, které se narodí takové miminko. Kliknutím zvětšeteKdyž se narodil, byl to opravdu zápřah, takže jsem si v duchu říkala, že už nikdy nechci rodit. Teď už vím, že si další děťátko určitě pořídíme,“ svěřila se portálu tn.cz Borhyová, jejíhož porodu se zúčastnil i její partner Niko. „Přítel byl statečný, hrozně moc mi pomohl. Jsem ráda, že jsem ho tam měla. Asi nejhezčí pocit v životě jsme zažili, když jsme drželi po porodu malého Lucase v náruči,“ rozplývala se Lucie, kterou diváci na televizních obrazovkách uvidí zase až za několik měsíců, do té doby ji po boku Reye Korantenga vystřídá Michaela Ochotská.


Autor: (daz)
Foto tn.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.