Režisér Menzel, »otec« kolegovy dcery: Zaútočil na novináře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Režisér Menzel, »otec« kolegovy dcery: Zaútočil na novináře!

Jiří Menzel se kryl kšiltovkou a slunečními brýlemi, novináři si ho ale přesto všimli.
Jiří Menzel se kryl kšiltovkou a slunečními brýlemi, novináři si ho ale přesto všimli.

PRAHA – Vztek režiséra Jiřího Menzela (70) nezná mezí! Poté, co se včera i s milenkou Juwanou Jenkins-Němcovou (35) vrátil z dovolené v Thajsku, na něj naplno dolehl vztek z toho, jak s ním stále ještě jeho manželka Olga (30) zametla, když si pořídila miminko Aničku s režisérem Jaroslavem Brabcem (54), ale do rodného listu nechala zapsat podváděného Menzela.


A nervy mu tedy ujely parádně! Začal napadením fotografa Aha!, který jen se štěstím unikl vážnému zranění. Až svou zuřivost obrátí přímo proti Brabcovi, to teprve bude mela!

„Pana Menzela chápu, má to teď těžké. Kdyby šlo ale na tom místě třeba dítě, je na místě mrtvé. Měl by se trochu krotit,“ říká napadený novinář. Toho se Menzel snažil zranit vozíkem na zavazadla, který před sebou tlačil cestou k taxíku. Letadlo režiséra a jeho černošské přítelkyně přistálo včera v Praze krátce před půl devátou. Když se po odbavení konečně Menzel objevil v příletové hale, poznal, že mu maskování kšiltovkou a černými brýlemi nebude nic platné. Všiml si totiž čekající skupinky novinářů, trhl vozíkem, zamířil ke vzdálenějšímu vchodu a snažil se jim utéct. Kliknutím zvětšetePřed halou u stanoviště taxi však narazil na našeho fotografa a nastalo peklo. „Ty hajzle!“ zakřičel, zapřel se do vozíku a poslal ho vší silou proti našemu fotoreportérovi, který stál opodál. „Na poslední chvíli jsem přeskočil betonové zábrany, které mají znemožnit vjet autem až přímo k hale,“ říká fotograf. Vozík s kufry se za obrovského rachotu zastavil až o betonový nosný sloup haly a nasupenému režiséru pak nezbylo nic jiného, než si spadlou »batožinu« sebrat, naházet ji do taxíku a odjet. Krátce po něm dorazila do haly i Juwana. Taxislužbou se nechala odvézt k Menzelově domu, pak se ale auto znovu rozjelo a zabrzdilo až v centru Prahy před jejím bytem, v jehož okně deník Aha! nedávno vyfotografoval polonahého režiséra.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteTo milenec Menzelové, režisér Jaroslav Brabec, měl včera jiné starosti. Byl totiž opět navštívit přítelkyni s dcerou v porodnici i s neznámou starší ženou.



Autor: (daz)
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Mária Rušinová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.