Podivné podezření nad Ivetou Bartošovou - Pomeje ovlivňuje Slavíka!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Podivné podezření nad Ivetou Bartošovou - Pomeje ovlivňuje Slavíka!?

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Jen pár desítek hodin před slavnostním vyhlášením výsledků ankety o nejpopulárnější české zpěváky a skupiny Český slavík padá na regulérnost soutěže ošklivý stín!

Jen pár desítek hodin před slavnostním vyhlášením výsledků ankety o nejpopulárnější české zpěváky a skupiny Český slavík padá na regulérnost soutěže ošklivý stín! Objevilo se podezření, že manžel a manažer Ivety Bartošové (42) Jiří Pomeje (43) v posledních týdnech nakupoval po stovkách SIM karty do mobilu, aby mohl své lásce zajistit vysoké umístění! „To je lež! Roznáší to o mně konkurence,“ říká Pomeje v narážce na další ženy v první šestce Lucii Bílou, Anetu Langerovou, Ewu Farnou či Helenu a Lucii Vondráčkovou.

Do redakce přišlo několik zpráv, které naznačují, že se Pomeje nechová zrovna čestně a chce manželce pomoci k úspěchu v anketě podvodem. „Viděli jsme ho kupovat v Michli dvě stovky SIM karet O2 operátora ,“ stálo například v jedné zprávě.

Nařčení herce a zkrachovalého producenta pobouřilo. „Přesně jsem čekal, že se někdo vytasí s něčím podobným. Iveta toho letos udělala ze všech zpěvaček nejvíc, a tak by si vítězství zasloužila. Konkurence se proto třese strachy, a tak nás takhle pomlouvá. Ať předloží důkazy, nebo ať mlčí!“ zlobí se Pomeje.

Jeho rozčílení mohl zmírnit jen fakt, že už si s Ivetou konečně mohli nasadit pravé snubní prstýnky. Na svatbě měli jen narychlo vyrobené kroužky z drátků se sedmikráskami, teď si to konečně vynahradili. A i když chtěl pár ukázat kroužky lásky až dnes večer na Slavíkovi, deník Aha! získal jejich fotografii jako první! Podle odhadů měly šperky stát okolo 140 tisíc korun a platila je Iveta. Pomeje je totiž bez příjmů, protože je na něj uvalena exekuce za mnohamilionové dluhy.

Vítěze se dozvíme už dnes večer

Letošní ročník ankety Český slavík Mattoni jde do finále. A právě dnes večer se od 20 hodin v přímém přenosu televize Nova rozhodne, jestli mladí zpěváci konečně po desetiletích sesadí z trůnu neporazitelnou českou stálici Karla Gotta (69). Ten má ale jasno. Před časem se totiž nechal slyšet, že tenhle rok nemá nikdo šanci, protože on výhru očekává...

Ale nebojte se. O překvapení večera rozhodně nepřijdete. V kategorii Skokan roku jsou tři horcí kandidáti na vítězství. Do užšího finále se totiž dostali písničkář Tomáš Klus, stříbrný účastník soutěže X Factor Ondřej Ruml a ze všech stran propagovaný Marek Ztracený.

Pro letošní ročník je navíc připravena novinka, která snad zpestří slavnostní galavečer. A tou je nová kategorie Slavíci bez hranic, ve které jde o nejpopulárnějšího slovenského interpreta či skupinu v České republice. Mezi nominovanými jsou skupiny Elán, Horkýže slíže a No name.

V průběhu slavnostního večera, který moderuje duo Těžkej Pokondr, zazpívají Lucie Bílá, Karel Gott, Ewa Farna, Lucie Vondráčková, Petr Kolář, Jiří Zonyga a skupiny Chinaski a No name.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.