Lucie Borhyová je maminkou! Dramatický porod! 6 hodin bolesti, pak slzy štěstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Borhyová je maminkou! Dramatický porod! 6 hodin bolesti, pak slzy štěstí

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Moderátorka Televizních novin na Nově Lucie Borhyová (30) má syna! Po více než šestihodinovém porodu v pražské porodnici na Bulovce, kam jí včera nad ránem rychle přivezl její řecký přítel Niko Papadakis (32) spolu s Lucčinou maminkou, se ji narodil chlapeček Lucas.

Má chlapečka Lucase! (3,16 kg a 49 cm)

Moderátorka Televizních novin na Nově Lucie Borhyová (30) má syna! Po více než šestihodinovém porodu v pražské porodnici na Bulovce, kam jí včera nad ránem rychle přivezl její řecký přítel Niko Papadakis (32) spolu s Lucčinou maminkou, se ji narodil chlapeček Lucas. A Borhyová údajně měla začít rodit už v autě! „Náš malý synáček se jmenuje Lucas, měří 49 cm a váží 3 kila a 160 gramů. Příjmení má po tatínkovi Papadakis,“ uvedla dojatá Borhyová včera odpoledne.

Porod nebyl ale pro sexy moderátorku snadný. Nejenže začala rodit o 12 dní dřív, než měla původní termín (23. 12.), a ještě k tomu v autě, ale celá vyčerpaná porodila až po více než šesti hodinách na sále! Rodit začala v 5:30 h ráno a přesně ve 11:45 hmalý Lucas poprvé zakřičel na svět. Při porodu plakala bolestí, vyděšený přítel Niko jí při tom hladil ruku. „Byl strašně statečný a moc mi pomáhal. I pro něj byl porod velice náročný. Teď je dojatý a šťastný,“ popsala na tn.cz radost novopečeného tatínka Borhyová.

„Mám se výborně, sice jsem chvíli po porodu, ale mám se krásně. To štěstí je nepopsatelné! Veškerá bolest, kterou jsem měla, tak je pryč a už si jenom užívám to štěstí,“ smála se vyčerpaná Borhyová. Po propuštění z porodnice bude Lucie i její miminko bydlet v domě rodičů v pražských Chabrech, kam se nedávno i s přítelem přestěhovala. „Malý Lucas tam má už dávno připravený svůj pokojíček,“ prozradila Borhyová, která přitom donedávna tvrdila, že bude mít s Nikem rozdělenou domácnost a že on bude žít dál v Řecku.

Kolem narození malého Lucase ale nastaly po několika hodinách zmatky. Internetový server iDnes.cz totiž zveřejnil, že se miminko jmenuje Ursi, v překladu tedy »Medvěd«! „Je to docela vtipné, jak si to vymysleli. Ale my na sto procent víme, že je to Lucas. Podle mě ho tak Lucie s Nikem pojmenovali, protože se to jméno hodí jak do Česka, tak do Řecka,“ myslí si programový ředitel Novy Martin Ondráček.

Borhyová ještě v pondělí moderovala na Nově zprávy, ve středu pak televize oznámila, že ji od příštího čtvrtka 18. prosince ve dvojici s Rayem Korantengem nahradí modelka a herečka Michaela Ochotská (23) známá ze seriálu Pojišťovna štěstí. Do té doby měla hlásit zprávy s Korantengem dál Lucie Borhyová, pro kterou dokonce Nova původně na nadcházející neděli chystala rozlučkový večírek. „Legrační na tom je, že mi maminka už před 14 dny říkala, ať si zabalím tašku do porodnice. Mně se ale pořád moc nechtělo a sbalila jsem se až ve středu večer,“ smála se včera Borhyová. „Tím, že se ale Lucas narodil už teď, je to možná o to hezčí,“ dodala.

Nejpopulárnější moderátorka Novy se poprvé objevila na obrazovce 5. srpna 1999 a společně s Reyem Korantengem hlásila zprávy devět let. A kdy se vrátí do práce? „Nejsem kariéristka. Pro mě byla na prvním místě vždy rodina. Nabídka uvádět Televizní noviny přišla kdysi nečekaně, a tak jsem ji vzala. Najednou jsem ale v nové pozici, na niž se těším a je pro mě prvořadá,“ řekla nedávno Borhyová v rozhovoru pro MF Dnes.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.