Pavelková na plastice - K novému poprsí i nové rty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavelková na plastice - K novému poprsí i nové rty!

Sexy Romana si nechala zvětšit poprsí, ale s úzkým horním rtem byla pořád nespokojená.
Sexy Romana si nechala zvětšit poprsí, ale s úzkým horním rtem byla pořád nespokojená. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Modelku Romanu Pavelkovou (24) zastihl deník Aha! u plastického chirurga! Poté, co si nechala zvětšit ňadra na číslo tři, zatoužila i po větších rtech. A známý plastický chirurg Jiří Kučera jí sen splnil. Pomocí kyseliny hyaluronové jí výrazně zvětšil horní ret.

Modelku Romanu Pavelkovou (24) zastihl deník Aha! u plastického chirurga! Poté, co si nechala zvětšit ňadra na číslo tři, zatoužila i po větších rtech. A známý plastický chirurg Jiří Kučera jí sen splnil. Pomocí kyseliny hyaluronové jí výrazně zvětšil horní ret.

„Vím, že když se usměju, zbude mi ze rtů jen taková úzká linka. Tak jsem přemýšlela, co s tím udělám, až jsem se dostala k doktoru Jiřímu Kučerovi, který mi po velmi příjemné konzultaci navrhl řešení. Vpíchl mi kyselinu hyaluronovou, což znamená, že budu mít větší rty jen po několik týdnů, než zase kyselina vyprchá. A když se mi to bude líbit, podstoupím operaci, samozřejmě jedině u doktora Kučery, díky níž budu mít větší rty na stálo,“ svěřila se Romana.

Nyní raduje hlavně z dárku od přítele – luxusního mobilního telefonu Vertu za sto tisíc korun! „Jen se bojím aby mi ho nikdo neukradl, nebo aby se mu nic nestalo, tak ho nosím pořád ve speciálním pouzdře,“ pochlubila se a prozradila, že ona má pro přítele pod stromeček na oplátku nové lyžařské boty.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.