Hledač Štěchovického pokladu Petr Novotný se nevzdává: Mužík kopal na nesmyslných místech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hledač Štěchovického pokladu Petr Novotný se nevzdává: Mužík kopal na nesmyslných místech!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Hledači Štěchovického pokladu jsou vyřízení! Bezúspěšně skončil i Josef Mužík, který pokladu věnoval téměř celý život a před zraky televizních kamer spálil tento týden všechny materiály – poslední majetek, jež mu zbyl.

Hledači Štěchovického pokladu jsou vyřízení! Bezúspěšně skončil i Josef Mužík, který pokladu věnoval téměř celý život a před zraky televizních kamer spálil tento týden všechny materiály – poslední majetek, jež mu zbyl. Jen jeden hledač stále neztrácí naději a sebevědomě tvrdí, že ví kde poklad je – moderátor a bavič Petr Novotný (61).

„Pan Mužík skončil, protože kopal na úplně nesmyslných místech. Já ale vím, kde ten poklad je,“ vyjadřuje se Novotný ke krachu »tažení« Josefa Mužíka na Štěchovický poklad.

„Věc dostoupila do nějaké fáze a poklad především patří státu, nikoliv tomu, kdo ho najde. V tuhle chvíli se chystáme jednat s ministerstvem vnitra a ministerstvem zemědělství a další krok pak udělá stát,“ utvrzuje Novotný v tom, že opravdu poklad hledat nepřestal a s jeho objevením to myslí smrtelně vážně. Snad bude štěstěna na jeho straně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.