Kristýnka (4) na adventním koncertu: Bílá vyhraje Slavíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kristýnka (4) na adventním koncertu: Bílá vyhraje Slavíka!

Bílé to v růžovočervených šatech náramně slušelo.
Bílé to v růžovočervených šatech náramně slušelo. (pro Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Zpěvačka Lucie Bílá (42) už se nemusí nervovat. Má jasno – Českého slavíka má v kapse! Tak jí to alespoň předpověděla čtyřletá holčička na tradiční brněnské adventní benefici »Advent, andělé a děti pošesté«. A aby si štěstíčko pojistila, dostala od holčičky kytici.

„A tady máš plyšáka pro Filipa,“ dojala Bílou dívenka nesoucí obřího medvěda. Bílé syn Filip nakonec ale nedorazil, i když účast slíbil. Lucie Bílá tak nechtěně porušila tradici, že na akci, která měla díky sponzorovi provozujícímu kasino charitativní ráz (do dětské nemocnice v Brně putovalo půl milionu korun), vystupují tradičně známé osobnosti s rodinami.

Tentokrát byl kromě Bílé jednou z hlavních hvězd vítěz X Factoru Jirka Zonyga, který zpíval s maminkou. „Sehnal jsem pro ni čtyřicetičlenný rockový sbor Buchlovický důchoďák alias BuDu. Aspoň bude maminečka za hvězdu,“ smál se bodrý Moravák a spolu s ní, manželkou, sestrou a dvěma dcerami zazpívali i vánoční koledu.

Kromě nich se objevila například i Zora Jandová s dcerou Esterkou a manželem Zdeňkem Mertou a řada dalších celebrit.

„Jsme hrdí na to, že už pošesté probíhá koncert přesně druhou adventní neděli. Míváme dvanáct adventních věnců a dvanáct hostů a každý si zapálí svíčku,“ říká scenárista programu Vladimír Koudelka.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.