Mikulášský dobročinný bazar - Havlová zpívala koledy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mikulášský dobročinný bazar - Havlová zpívala koledy

agmar Havlovou obdaroval betlémem Pepa z Konta Bariéry.
agmar Havlovou obdaroval betlémem Pepa z Konta Bariéry. (Tomáš Martínek)

PRAHA – Herečka Eva Holubová (49) na Mikulášském dobročinném bazaru pořádaném nadací Vize 97 donutila zpívat své kolegyně, a tak si například Dagmar Havlová (55) zvolila píseň Půjdem spolu do Betléma. Moc zpívat se ale nechtělo Ivaně Chýlkové (45) – držela proto mikrofon spíš před Anetou Langerovou (22).

● Dominika Haška hlídala manželka

Na dobročinný bazar dorazil i herec Jan Potměšil s manželkou Radkou a skoro dvouletým synem Honzíkem. Tomu mohly i přes červenou vánoční čepici oči vypadnout nad všemi stánky, kde se prodávaly nejrůznější maličkosti i sladkosti, na nichž si pochutnával.

I Dagmar Havlová se těšila z dárku – betlému, jenž jí věnoval Pepa z Konta Bariéry. Políbil jí u toho ruku a vysekl poklonu za její výkon ve filmu Holky z porcelánu.

Na bazar se přišel podívat také Dominik Hašek. Po jeho nedávném skandálu s milenkou si ho však už pečlivě hlídala manželka Alena i dcera Dominika. A podle výrazu bývalého špičkového hokejisty jeho ženu s dcerou dobročinné nákupy bavily o hodně víc než záletného »Dominátora«. Jenže, za chyby se platí....

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.