Havlová přišla na Chýlkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Havlová přišla na Chýlkovou

Bývalá první dáma hýřila úsměvy a zářila štěstím.
Bývalá první dáma hýřila úsměvy a zářila štěstím. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Herečky Ivana Chýlková (42) a Eva Holubová (46) si poprvé střihly před diváky ve Švandově divadle novou hru dramatika Patrika Hartla Klára a Bára.Na premiéru se přišel podívat i bývalý první pár Dagmar a Václav Havlovi. A se všemi se náležitě zulíbali.

Dagmar Havlová podobně jako její manžel hýřila úsměvy. A pusy rozdávala jako na běžícím páse. Podobně na tom byl i její manžel. Oba tak vyvrátili spekulace o tom, že by se opět potýkali s nemocí a že jejich vztah má vážné trhliny.„Ten příběh mne moc oslovil. Jsem ve středním věku a nacházím v něm podobné situace, které jsem kdysi prožívala,“ prozradila o novince Eva Holubová. „Když jsme si tu hru přečetly, byly jsme jí hned nadšené. Bylo vidět, že ji Patrik psal přímo pro nás,“ dodala Chýlková.

Herečky, jejichž hereckými partnery jsou Mojmír Maděrič a Jan Holík, budou Kláru a Báru hrát první červencový týden a vrátí se k ní na konci srpna. V rámci přehlídky Studia Dva Léto hereckých osobností 2006 se můžeme těšit na další inscenace s takovými osobnosti, jako jsou Hana Maciuchová, Karel Roden, Miloslav Mejzlík či Jana Krausová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.