Ricchi e Poveri slaví v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ricchi e Poveri slaví v Praze!

Angelo Sotgiu (vlevo), Angela Brambati a Franco Gatti (vpravo) včera vystoupili na Žofíně a oslavili tak i 40 let od svého založení.
Angelo Sotgiu (vlevo), Angela Brambati a Franco Gatti (vpravo) včera vystoupili na Žofíně a oslavili tak i 40 let od svého založení. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Slavné italské pěvecké trio Ricchi e Poveri se po několika letech vrátilo do české metropole! Franco Gatti, Angela Brambati a Angelo Sotgiu zazpívali včera svoje největší »pecky« ve Velkém sále paláce Žofín v rámci oslav 40. výročí vzniku své skupiny, která má na kontě i u nás slavné hity jako Made in Italy, Ciao Italy nebo Mamma Maria.

Slavné italské pěvecké trio Ricchi e Poveri se po několika letech vrátilo do české metropole! Franco Gatti, Angela Brambati a Angelo Sotgiu zazpívali včera svoje největší »pecky« ve Velkém sále paláce Žofín v rámci oslav 40. výročí vzniku své skupiny, která má na kontě i u nás slavné hity jako Made in Italy, Ciao Italy nebo Mamma Maria.

„Jestli se my tři někdy hádáme? Kdepak, jsme výborní přátelé,“ řekla deníku Aha! krásná Angela a poukázala na to, že problémy zmizely s odchodem Mariny Occhieny. Formace se totiž původně skládala ze čtyř členů. »Předskokana« italské kapele na Žofíně dělal Petr Kotvald a vystoupil i taneční soubor Petrklíč.

Trio po celém světě známých zpěváků do Prahy dorazilo v sobotu večer z ukrajinského Kyjeva a postěžovalo si, že celý den nic nejedlo. A pokud jde o jídlo, Italy v sobě nezapřou. „My všude jíme špagety,“ smáli se.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.