Nova ztrapnila Gotta! Je to pomsta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nova ztrapnila Gotta! Je to pomsta?

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Herečka Adéla Gondíková (35), která nedávno plnila stránky novin rozpadem svého manželství, o sobě zase dala vědět! V přímém televizním přenosu včera urazila největší hvězdu českého showbyznysu! Když se jí totiž v pátek ráno moderátoři Snídaně s Novou zeptali, zda zná nějakou mikulášskou říkanku, řekla jednu o Karlu Gottovi (69). A nebylo to nic lichotivého…

Herečka Adéla Gondíková (35), která nedávno plnila stránky novin rozpadem svého manželství, o sobě zase dala vědět! V přímém televizním přenosu včera urazila největší hvězdu českého showbyznysu! Když se jí totiž v pátek ráno moderátoři Snídaně s Novou zeptali, zda zná nějakou mikulášskou říkanku, řekla jednu o Karlu Gottovi (69). A nebylo to nic lichotivého…

„Karel Gott, Karel Gott, potřeboval na záchod. Všude bylo obsazeno, tak to pustil do kalhot,“ šokovala diváky Gondíková, jedna z »tváří« Novy. „Ježíši, to je básnička z dětství. Zná ji každé malé dítě. Úplná hloupost,“ bránila se posléze herečka, když jsme se jí zeptali, jestli říkanku vymyslela sama, nebo ji někde zaslechla. Nám se ale bohužel nepodařilo najít nikoho dalšího, kdo by říkanku opravdu znal.

A co na básničku říká sám Karel Gott? „Ještě jsem ji neslyšel. Ani nevím, že o mně kolují říkanky. Určitě ale popátrám, až dorazím do Čech. Teď jsem na letišti v Mnichově,“ sdělil deníku Aha! šalamounsky Mistr.

Ihned se objevily spekulace, zda se od Novy nejedná o pomstu za to, že Gott odmítl účast na velké silvestrovské show, kterou TV Nova opět připravuje na Václavském náměstí. „To je nesmysl. S panem Gottem budeme kdykoli rádi spolupracovat. Tentokrát to prostě nevyšlo, ale naštěstí máme i jiné zpěváky stejné velikosti. Hvězdou letošního Silvestra bude třeba Helena Vondráčková,“ řekla mluvčí televize Michaela Fričová.

6.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.