Karel Gott zakončil turné: Dostal tanga s krajkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott zakončil turné: Dostal tanga s krajkou!

Krajkové dámské prádlo, takzvaná tanga, Mistra velmi překvapilo...
Krajkové dámské prádlo, takzvaná tanga, Mistra velmi překvapilo...

PARDUBICE – Turné »Zpátky si dám tenhle film...« zakončil Karel Gott (69) tím největším možným prásknutím dveří! Tisíce fanoušků v Pardubicích uvedl Mistr do takového varu, až ho zasypali dárky – a někdy velice netradičními. Třeba rudým dámským spodním prádlem!


„A jak víte, že to rád nosím?“ žertoval zpěvák a připomněl svého kolegu, legendárního »tygra z Walesu« Toma Jonese, kterému ženy házely na jeviště klíče od pokojů. „To jen abyste věděli, co všechno se dá na jeviště házet,“ dodal spiklenecky ženáč Gott.

Kliknutím zvětšeteVyprodaná ČEZ aréna však pro něj měla mnohem více překvapení. A on pro ni. A zřejmě proto, aby mu nedošly síly, Kliknutím zvětšetepřinesla mu hned zezačátku malá holčička pod pódium banán. Mistr ho přijal a pořádně to rozbalil!

„Ale nebudu vás dojímat sentimentem, nekončím, budu zpívat, dokud o mě budete mít zájem nebo dokud nepadnu přímo na jevišti,“ ujišťoval své fanoušky v průběhu více než tříhodinového koncertu, v němž měl jen jediného hosta – saxofonistu Felixe Slováčka. Ten nezůstal Gottově úspěchu nic dlužen a dokázal, že zlato, které má Mistr v hrdle, má on zase v plicích.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: PETR MACEK
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.