Děti volily své hvězdy! Pergnerová rozdrtila Mareše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Děti volily své hvězdy! Pergnerová rozdrtila Mareše!

Tereza Pergnerová měla včera narozeniny a zároveň vyhrála v kategorii nejoblíbenější moderátorky. Zdržela se jen pět minut a zase utekla.
Tereza Pergnerová měla včera narozeniny a zároveň vyhrála v kategorii nejoblíbenější moderátorky. Zdržela se jen pět minut a zase utekla. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Dětští Oscaři už znají své vítěze! V Centrálním parku na Kavčích horách se totiž včera uskutečnilo slavnostní předávání cen Jetix Kids Awards 2006. A nejnapínavější boj se odehrál v kategorii Osobnost roku.

PRAHA – Dětští Oscaři už znají své vítěze! V Centrálním parku na Kavčích horách se totiž včera uskutečnilo slavnostní předávání cen Jetix Kids Awards 2006. A nejnapínavější boj se odehrál v kategorii Osobnost roku, kde prezident Václav Klaus jen těsně porazil legendárního zpěváka Karla Gotta. Překvapivě dorazila i Tereza Pergnerová, která se celý uplynulý týden léčila z kolapsu.

Několik tisíc lidí, hlavně dětí, navíc zhlédlo i tříhodinovou show, během níž vystoupili Vlasta Horváth, Martina Balogová, Sámer Issa a další esa české hvězdné scény. Koncentrace celebrit byla na Kavčích horách vůbec nebývale vysoká. Akci moderoval Leoš Mareš, kterého ovšem v kategorii moderátor převálcovala Tereza Pergnerová, a Mareš skončil až třetí za Vojtou Kotkem.

Před nadšeným publikem vystoupila i skupina Chinaski, která si odnesla prvenství v kategorii Skupina roku. „Jsme rádi, že se dětem naše muzika líbí. Rádi a často pro ně také vystupujeme,“ říká bubeník skupiny Pavel Grohman. Nechyběla ani Aneta Langerová, která triumfovala jako zpěvačka roku a o rozdíl třídy porazila konkurentky Šárku Vaňkovou a Lucii Bílou. Ta dokonce skončila až na bronzovém stupínku!

Místo v dětských srdcích si vybojoval i Daniel Landa jako zpěvák roku. V kategorii ženská osobnost roku se pak uskutečnil souboj mezi Vendulou Svobodovou, šéfkou nadace Kapka naděje, a topmodelkou Terezou Maxovou. „Je to pro mě velice vzácné a zásadní, že si dětští diváci váží mé práce pro nemocné děti,“ svěřila se šťastná vítězka Vendula Svobodová. V kategorii sportovec pak podle očekávání zvítězila hokejová hvězda Jaromír Jágr, v kategoriích kniha a film pak Harry Potter.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.